ضد حال سال ۷۸ حسن روحانی به فتنه گران
یک وبسایت فعال در فتنه سبز به نقل از برخی روزنامه نگاران اصلاح طلب نوشت هدف اصلاح طلبان پیروزی در انتخابات نیست بلکه دنبال عادی سازی اوضاع برای این جریان به حاشیه افتاده پس از حوادث سال ۸۸ است.
به گزارش پارس به نقل از کیهان، رادیو زمانه به نقل از یک « اصلاح طلب سکولار» نوشت: هدف پیروزی در انتخابات نیست به عقیده من، ما اصلاح طلبان در این انتخابات شانسی برای پیروزی نداریم، اگر اجازه ورود چهره های اصلی اصلاحات را می دادند وضعیت فرق می کرد اما ریسک آمدن افرادی مانند آقای هاشمی و خاتمی بالاست. آقای خاتمی آخرین برگ برنده جریان اصلاحات است. اگر ایشان رد صلاحیت شود اصولگرایان فرصت پیدا می کنند تا کل جریان اصلاحات را حذف کنند. »
این فرد در ادامه گفته است: « ما می دانیم آقای روحانی مشخصه های حداقلی اصلاح طلبی را ندارد. هدف، جمع شدن و بازسازی دوباره بدنه اصلاح طلبان است. انتخابات بهانه ای برای ورود دوباره گفتمان اصلاح طلبی به عرصه عمومی سیاست است. ماجرای انتخابات ۸۸ باید در جایی تمام شود. پافشاری بیشتر بر انتخابات قبلی به معنای در حاشیه ماندن و حذف جریان اصلاحات است. »
به باور وی « روحانی تأیید شخص رهبری را دارد و دید چهره های قدیمی نظام به ایشان مثبت است. هر کس از اصلاح طلبان که بعد از حوادث ۸۸ به صورت آشکارا یا تلویحی متهم به مسائلی شده است با فعالیت در چهارچوب قانون و در ستاد آقای روحانی این فرصت را از چهره ها و رسانه های جریان اصولگرا برای تخریب خود می گیرد و خود را از حواشی آن اتفاقات خارج می کند. »
رادیو زمانه به نقل از این اصلاح طلب می نویسد: متأسفانه بدنه سیاسی و اجتماعی اصلاحات دوپاره شده است. به عنوان یک اصلاح طلب که معتقد به پرهیز از انقلاب به هر قیمت ممکن است، باید بگویم ایرادی به آقای روحانی وارد نیست. این اتفاق در هر صورت می افتاد. تنها آمدن آقای خاتمی می توانست از دو پاره شدن نیروهای اصلاحات جلوگیری کند. عده ای از دوستان ما معتقد هستند که تا زمانی که فعالیت احزاب اصلاح طلب ممنوع باشد و آقای موسوی و کروبی در حصر به سر می برند، شرکت در انتخابات بی معنی و بی نتیجه است. ما معتقد هستیم از هر روزنه ای باید برای بهبود اوضاع کشور استفاده کرد. به هر حال در
جریان حوادث ۱۳۸۸ اتفاقاتی خارج از عرف، شرع و قانون به وقوع پیوسته است که اصلاح طلبان باید نسبت به آن وقایع تکلیف خود را روشن کنند.
این گزارش در ادامه از قول یک روزنامه نگار دیگر شاغل در یکی از روزنامه های سراسری خاطرنشان می کند: آقای خاتمی نمی خواهد کاندیدا شود چون می ترسد که رد صلاحیت بشود. رد صلاحیت آقای خاتمی یعنی تمام شدن تاریخ مصرف او در جمهوری اسلامی. خاتمی می خواهد باز هم صبر کند تا شاید در دوره بهتری بتواند دوباره به جمع خودی های نظام اضافه شود. آقای هاشمی وضعیت بدتری از آقای خاتمی دارد. به نظر من خاتمی می داند کجا ایستاده است و تقریباً می داند چه می خواهد. شعار همه جریان های اصولگرا در بعد اقتصادی، مقابله با خاندان هاشمی است.
رادیو زمانه با وجود اشاره به حمایت طیفی از اصلاح طلبان و از جمله فرزندان هاشمی از نامزدی حسن روحانی، بخشی از اظهارات روحانی در مراسم ۲۳ تیر ۱۳۷۸ را منتشر کرده است. راهپیمایی ۲۳ تیر با حضور حماسی ملت پایانی بر فتنه ۱۸ تیر بود. حسن روحانی در سخنرانی آن راهپیمایی می گوید: « افرادی که اتوبوس و اموال عمومی را آتش می زنند، آنها که ماشین بیت المال را آتش می زنند و حتی اتومبیل شخصی افراد را از بین می برند… بی تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش های این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد
بود. دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هر گونه حرکت این عناصر فرصت طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصت طلب و آشوبگر- اگر جرأت ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد… آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام و [اسلامیت نظام] است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است… مسئله ولایت مظهر اقتدار ملی ما است… » .
ارسال نظر