اختصاصی پارس؛
ابعاد پنهانی از روند گروگان گیری یک ایرانی در آمریکا/ پای سرحلقه فساداقتصادی در میان است؟
منابع امنیتی-اطلاعاتی ایران معتقدند این دستگیری نیست بلکه یک گروگانگیری محسوب می شود و در روند این گروگانگانگیری، یک فرد ایرانی تبار شهروند آمریکا به نام «تالی فرهادیان» نقش محوری داشته است.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- منابع امنیتی در تهران بازداشت یک ایرانی در
آمریکا را مشکوک اعلام کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، احمد شیخ زاده که مشاور نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد را برعهده دارد توسط دستگاه اطلاعاتی آمریکا دستگیر شده بود بعد از سه هفته با قید وثیقه آزاد شد همچنین اعلام شده که این دستگیری با حکم دستگاه قضایی این کشور در نیویورک صورت گرفته است.
منابع امنیتی-اطلاعاتی ایران معتقدند این دستگیری نیست بلکه یک گروگانگیری محسوب می شود و در روند این گروگانگانگیری، یک فرد ایرانی تبار شهروند آمریکا به نام «تالی فرهادیان» نقش محوری داشته است.
«تالی فرهادیان» دادستان شرق نیویرک و همسر وی از فعالین یهودی لابی آیپک است.
منابع امنیتی-اطلاعاتی ایران به پارس گفته اند: گروگان گیری شیخ زاده برای این بوده که ایران نیز در جریان مذاکرات برای آزادی وی، افراد کلیدی مرتبط با سیستم امنیتی- اطلاعاتی آمریکا یعنی سیامک و باقر نمازی را آزاد نماید.
این منابع افزوده اند: بزرگترین مهره ای که در ده سال گذشته توسط سیستم اطلاعاتی ایران دستگیر شده، نمازی ها هستند و این افراد با شبکه فساداقتصادی در داخل ایران که قراردادهای خارجی را منعقد می کند مرتبط هستند.
«پاملا چن» قاضی دادگاه فدرال نیویورک، وثیقهای 3 میلیون دلاری برای آقای شیخ زاده تعیین کرده است و حکم داده که این ایرانی فعلاً حق پا نهادن در دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل را ندارد.
«تالی فرهادیان» گفته که شیخزاده «برای یک دولت متخاصم کار کرده است.»
احمد شیخ زاده 3 هفته گذشته را در بازداشت سپری کرده است.
در مورد مشابهی که برای 10 تفنگدار آمریکایی رخ داد و این نظامیان بنا به گفته خودشان، به اشتباه وارد آبهای سرزمینی ایران شده و روانه بازداشت موقت شدند، وزیر خارجه آمریکا طی 10 ساعت 5 بار به همتای ایرانی خود تلفن زد و تفنگداران بالاخره پس از 14 ساعت آزاد شدند.
حال معلوم نیست بعد از سه هفته چرا دوستان جان کری در تهران در این مورد سکوت اختیار کرده اند.
محمد باقر نمازی کیست؟
دستگیری محمد باقر نمازی پس از ورود به کشور با هدف کشف لایههای پیچیده فساد اقتصادی و اطلاعاتی گسترده شبکه مرتبط با انگلیس و آمریکا در ایران صورت گرفته است؛ دو رسانه انگلیسی بی بی سی و رویترز طی دو روز گذشته تلاش کردند ضربه امنیتی بزرگ وارد شده به شبکه فساد اقتصادی و خرابکاری امنیتی انگلیس و امریکا در ایران را تحریف کنند.
این رسانه ها در ساعات ابتدایی دیروز بدون اشاره به سابقه فرد بازداشت شده ( محمد باقر نمازی) تلاش کردند تا این بازداشت را صرفا مرتبط با دستگیری چندماه قبل یکی از پسرهای ایرانی-آمریکایی وی جلوه بدهند در حالی که اطلاعات موجود نشان می دهد مسئله بسیار فراتر از این است.
هرچند پسر بازداشت شده وی از سوی رسانه های آمریکایی و انگلیسی به عنوان شاه ماهی شکار شده دستگاه امنیتی ایران معرفی شده است اما بررسی و مرور پرونده پدر مرموز وی نشان می دهد که پسر جاسوسی و عملیات نفوذ و براندازی را از پدر به خوبی فراگرفته است.
این متهم شناخته شده و سالخورده، متولد 1315 و دارای مدرک دکترای اقتصاد و تابعیت ایرانی-آمریکایی است.
وی از یک خاندان معروف و شناخته شده است که ردپای آنها از تجارت تریاک با یهودیان و کمپانی های انگلیسی در قرن نوزدهم تا ارتباط مستمر با لژهای فراماسونری و نیز همکاری و همراهی مستقیم با رژیم پهلوی در عالی ترین سطوح مشاهده می شود.
خدمات شایان توجه نامبرده به رژیم پهلوی سبب می شود تا در مقطعی به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور دولت پهلوی فعالیت کند .
این فرد همزمان با ماجرای مشکوک و دلخراش سینما رکس آبادان استاندار خوزستان بوده و تلاش بسیاری می کند تا در چارچوب سیاست های اعلامی و همراهی با ساواک از این فرصت برای تخطئه حداکثری چهره انقلابیون بهره برداری کند.
محمد باقر نمازی پس از پیروزی انقلاب تا سال 62 به طور مخفی در کشور زندگی کرده و بعد از آن متواری می شود.
نمازی پس از انقلاب به تدریج و پس از مشورت های مستمر با دولت های متعدد در امریکا، به یکی از عوامل کلیدی شبکه سازی برای ایجاد تغییر در ایران بدل می شود.
وی با تغییر شکل فعالیت های خود، مقابله با جمهوری اسلامی را از طریق حضور در انجمن ها و مجامع بین المللی و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی –به اصطلاح بشر دوستانه- در دستور کار قرار می دهد. از مهمترین این موارد می توان به تشکیل سازمان مردم نهاد"همیاران غدا" اشاره کرد که بعدها در اعترافات برخی متهمین فتنه 88 نیز به صراحت از نقش این سازمان به ظاهر مردم نهاد در شبکه سازی و سازمان دهی جریان آشوب انگلیسی- امریکایی در ایران پرده برداری شده است.
ارسال نظر