پارس بررسی می کند:
تداوم سناریوی براندازی در ایران/ چگونه چنین افرادی به راحتی وارد بدنه وزارت علوم شدند؟
البته باید دانست این تنها بخش پایانی این نوع نفوذ و گردش ذهنی دانشجویان نیست و حتما با آشکار شدن خط چنین نفوذی، ابعاد پیچیده تری به خود خواهد گرفت و دشمنان انقلاب اسلامی با قدرت بیشتری در دوران به ظاهر پسا برجام مایلند تور خود برای شکار اهداف انقلاب اسلامی را پهن تر نمایند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- بعد از آنکه پروژه نفوذ بارها در بیانات رهبری منتشر شد، نهادهای رسیدگی کننده مسئله نفوذ را دستور کار خود قرار دادند اما اینبار فارغ از نفوذ در بعد امنیتی و نظامی، این مفهوم در بعدهایی همانند فرهنگی، سیاسی و اقتصادی گسترش یافت. افشاگری اخیر سردار سرلشگر پاسدار محسن رضایی در مورد نفوذ یکی از دستیاران ارشد سازمان سیا در ایران به ویژه بدنه ی علمی کشور بازخوردهای مختلفی داشت. ابعاد مختلفی توسط رسانه ها بین شد، اما آنچه کمتر مورد توجه قرار گرفت، مسئله تبادل دانشجو و استاد بود که یکی از دستورات سفیر اخیر آلن گولدمن به ایران بود. فردی که علاوه بر سابقه امنیتی، سابقه علمی مورد قبولی نیز دارد و با این سابقه سناریوی را دنبال میکند که رژیم اشغالگر قدس در درون آمریکا پیاده سازی کرد و توانست در مواردی پاسخ مثبت بگیرد. اکنون سوالی که وجود دارد چیستی این سناریو است؟
بسیاری از فعالان و کارشناسان مسئله مطالعات فلسطین و رژیم اشغالگر قدس، شناخت کاملی نسبت به سازمان به ظاهر غیر دولتی و کاملا وابسته به وزارت خارجه دولت جعلی اسرائیل به نام هاسبارا دارند. (1)نهادی که بیش مدعی است بیش از 2000 دانشجو را در220 دانشگاه آمریکای شمالی آموزش داده تا بتوانند از آنان سربازان دیپلماسی عمومی و طرفداران رژیم کودک کش صهیونیستی تربیت کند.
کارکرد این نهاد وابسته به دولت جعلی صهیونیستی جذب، آموزش و وابسته سازی دانشجویان در قالب بورسیه و کمک آموزشی است که بسته های مختلفی اعم از کمک آموزش کل دوره، فرصت مطالعاتی، فرصت رفاهی و فرهنگی و... را در بر می گیرد.
حضور شخص امنیتی در سطح آلن گولدمن که سابقه ی علمی و دانشگاهی دارد و صراحتا موضوعاتی همچون تبادل دانشجو، اساتید و معلمان دستور کارش بود و از سوی موسسه ای آمد که این موسسه مجموعه ای برای تبادل بین المللی دانشجویان، اساتید و معلمان است؛ نشان می دهد فعالیت مستمر نهادهای امنیتی در قالب نفوذ علمی جدی است و بعضی ها می خواهند با تغییر کارکرد ذهن فارغ التحصیل آتی دانشگاه ها، پروژه استحاله از دورن و وابسته سازی را به صورت جدی دنبال کنند و در این زمینه تجریبات مختلف خودشان را نیز به کار می گیرند.
البته باید دانست این تنها بخش پایانی این نوع نفوذ و گردش ذهنی دانشجویان نیست و حتما با آشکار شدن خط چنین نفوذی، ابعاد پیچیده تری به خود خواهد گرفت و دشمنان انقلاب اسلامی با قدرت بیشتری در دوران به ظاهر پسا برجام مایلند تور خود برای شکار اهداف انقلاب اسلامی را پهن تر نمایند.
باید منتظر ماند و دید چگونه چنین افرادی به راحتی وارد بدنه وزارت علوم شدند و قرار است از تجربیات هاسبارا و دیگر نهادهای عمومی چه استفاده ای کنند و چه فعل و انفعالاتی در ماه های آتی صورت گیرد. سوالی که در نهایت باید پرسید، چرایی دور خوردن ( به طور خوشبینانه) وزارت علوم در چنین شرایطی که بارها رهبری از پروژه نفوذ سخن می گوید است؟ آیا وقت خواب رفتن نهادهایی تصمیم گیر در کشور تمام نشده و نباید مسئولان مسئله دشمنی دشمنان را جدی بگیرند و حداقل برای عاقبت انقلاب فکری کنند؟ده ها سوال دیگه که بایستی مسئولان وزارت علوم به آن پاسخ دقیقی دهند.
ارسال نظر