آصفری:
صنایع پتروشیمی آلاینده از طریق لابیگری ایزوهای کاغذی میگیرند
نماینده مردم اراک در مجلس با اشاره به دریافت ایزوی کاغذی از سوی صنایع پتروشیمی از طریق لابیگری گفت: خانم ابتکار که خود در بهترین نقطه تهران ساختمان دارد یک بار از کارخانه آلاینده هوا بازدید نکرده است.
به گزارش پارس به نقل از فارس، محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه 28 دی در موافقت با ارجاع لایحه اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا به کمیسیون مشترک و بررسی آن طبق اصل 85 قانون اساسی گفت: امروز سازمان محیط زیست تبدیل به سازمان «محیط ایست» شده است. چرا که دولت در مقابله با بحث آلودگی فقط به تعطیلی مدارس میپردازد و نسبت به حل ریشهای مشکل آلایندگی اقدام نمیکند.
*روزانه 300 تن مازوت در شازند به خورد مردم میدهند
وی عامل بخشی از آلودگی هوای کشور را خود دولت برشمرد و با اشاره به ورود روزانه 300 تن مازوت به هوای شهر اراک به واسطه کارخانه شازند گفت: هر وقت از دولت میپرسیم چرا با ورود آلایندهها به هوا مبارزه نمیکند پاسخ میدهد که قانون در این باره وجود ندارد.
* ایزوهای صنایع پتروشیمی کاغذی است و از طریق لابیگری دریافت میشود
آصفری در ادامه با ذکر این نکته که صنایع پتروشیمی از طریق لابی گری ایزوهای خود را دریافت کرده و این ایزوها نیز صرفا روی کاغذ است ، گفت: هر وقت صحبت از آلایندگیها میشود پاسخ میدهند که ناشی از خودروهاست آیا به عنوان مثال خودروهای نیروی انتظامی به معاینه فنی مراجعه میکنند؟؛
* خانم ابتکار که در بهترین نقطه تهران خانه دارد یک بار از کارخانههای آلاینده بازدید نکرده است
وی افزود: خانم ابتکار که در بهترین نقطه تهران برای خود ساختمان احداث کرده است یک بار به بازدید از این کارخانههای آلاینده هوا نرفته است.
* چرا کسی آلایندگی بنزینهای وارداتی را بررسی نمیکند؟
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا کسی به بررسی میزان آلایندگی بنزینهای وارداتی نمیپردازد گفت امروز بخشی از جامعه هزینه بخشی دیگر را پرداخت میکند؛ چرا وزارت نفت نسبت به آسیبی که مازوت خروجی از نیروگاهها به سلامتی مردم وارد میکند پاسخ نمیدهد؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توصیه به اینکه به جای افزایش تختهای بیمارستان به رفع ریشهای معضل آلایندگی بپردازیم تصریح کرد: البته این لایحه هم اگر روی کاغذ باقی بماند به حل آلایندگی کمک نمیکند وبه سازمان محیط زیست هم که نگاه سیاسی به این مسائل دارد امیدی نیست.
این گزارش حاکی از غلامرضا نوری قزلجه نماینده مردم بستان آباد نیز به عنوان موافق بعدی بررسی لایحه اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا طبق اصل 85 قانون اساسی و ارجاع آن به کمیسیون مشترک یکی از عوامل اساسی در آلایندگی هوا را وسائط نقلیه موتوری خواند و با اشاره به نقاط قوت این لایحه گفت: الزام وزارت نفت به تامین سوخت استاندارد برای خودروها، تبیین وظایف سازمان هواشناسی در پیش بینی دقیق وضعیت آلودگی هوا، رفع پسماندها که معضل بسیاری از نقاط کشور است، توسعه فضای سبز در شهرها و تاسیس یک شعبه مستقل در دادگستریها برای رسیدگی به تخلفات مربوط به آلایندگی هوا از جمله نکاتی است که در این لایحه مورد توجه واقع شده است.
ارسال نظر