به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دکتر سعید پورعلی با بیان این مطلب افزود: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در ایام انتخابات علاوه‌بر این مسأله، تلاش خواهند کرد تا معیارهای انتخاب اصلح و شایسته در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را به نقد بگذارند تا این معیارها در اختیار مردم قرار گیرد.

‌وی با اشاره به آرامش‌بخشی به فضای رقابت و هیجان در انتخابات، آن را به عنوان یکی دیگر از خط مشی‌های رسانه‌های جهاد دانشگاهی عنوان کرد و یادآور شد: تلاش برای عقلانی‌سازی و معتدل کردن این فضا از دیگر خط مشی‌های خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در ایام انتخابات است.

‌پورعلی در ادامه تصریح کرد: بسیج مشارکت دانشجویان در ایام انتخابات در قالب میزگردها، مصاحبه‌های مطبوعاتی، گزارش و نوشتن مقالات و درگیر کردن جامعه نخبه کشور در انتخابات نیز از دیگر رویکردهای رسانه‌های جهاد دانشگاهی است.

‌معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با آینده و توسعه کشور به‌طور کامل درگیر هستند، افزود: در این راستا ‌ایسنا در نظر دارد تا سهم دانشگاهیان را در مباحث مربوط به توسعه‌ کشور ارتقاء دهد.

‌پورعلی با تاکید بر اینکه رسانه‌های این نهاد در ارتقای جایگاه دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هم تلاش خواهد کرد، گفت: قانونگذاری امر مهمی در کشور است و برای اینکه این امر مهم و سرنوشت‌ساز به خوبی در اذهان عمومی جامعه نهادیه شود، نیاز است که جایگاه مجلس تبیین و مشخص شود، این کار با به بحث گذاشتن این مسائل با جامعه نخبگان میسر خواهد شد.

‌به گفته وی، اطلاع‌رسانی به جامعه در خصوص آخرین تغییر و تحولات انتخابات هفتم اسفندماه از دیگر اهداف رسانه‌های جهاد دانشگاهی در این ایام است.