تنفس مصنوعی صهیونیستی-عربی برای تروریستها
در پی بینتیجه ماندن توطئههای کشورهای غربی و عربی علیه نظام سوریه و افزایش اختلافات معارضان و تروریستهای مسلح، رسانههای صهیونیستی و عربی با همکاری رسانههای غربی شایعهای را درباره «بشار اسد» مطرح کردند تا موج جدیدی از فضاسازی را در سوریه کلید بزنند؛ هر چند این شایعه بعدها توسط رسانههای غربی تکذیب شد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، روزنامه آمریکایی « نیویورک دیلی نیوز» طی خبری به نقل از رسانه های صهیونیستی و عربی شایعه ای را مبنی بر شلیک به « بشار اسد» توسط محافظش مطرح کرد.
این شایعه در حالی مطرح می شود که پس از گذشت مدت طولانی از تلاش های ناکام غرب و برخی کشورهای منطقه برای سرنگونی نظام حاکم در دمشق، اختلافات بین مخالفان و تروریستهای مسلح در سوریه افزایش یافته است.
روزنامه نیویورک دیلی نیوز که بر موثق نبودن و تایید نشده بودن شایعه فوق تاکید دارد در خبر خود نوشت: رسانه های اسرائیلی و عربی شایعه ای را مبنی بر ترور رئیس جمهور سوریه مطرح کردند، اما گزارش های جدیدتر از نادرست بودن این خبر حکایت دارند.
بر اساس این گزارش، رسانه های اسرائیلی و عربی شایعه ای را مطرح کردند مبنی بر اینکه بشار اسد توسط یک محافظ ایرانی خود به ضرب گلوله هدف قرار گرفته و در شرایط جسمانی نامناسبی قرار دارد. این رسانه های مدعی شدند که اسد به بیمارستان الشامی در دمشق منتقل شده است.
روزنامه نیویورک دیلی نیوز در ادامه نوشت: اما گزارش های جدیدتر اعلام کردند که خبر شلیک به اسد کذب بوده و وی در صحت و سلامت کامل به سر می برد.
انتشار این شایعه همچنین در شرایطی است که « معاذ الخطیب» روز گذشته در پی افزایش اختلافات درونی و تشکیل دولت موقت، از ریاست ائتلاف معارضان سوریه استعفا کرد.
« خالد الناصر» یکی از مقامات ارشد ائتلاف معارضان خارج نشین سوریه در تماس تلفنی با شبکه خبری « اسکای نیوز» ، در واکنش به استعفای معاذ الخطیب رئیس ائتلاف معارضان تأکید کرد که استعفای خطیب بعد از اختلافات داخلی فراوان در مورد تشکیل حکومت موقت صورت گرفته است.
وی افزود: خطیب با تشکیل حکومت موقت مخالف بود و خواهان تشکیل هیئتی اجرایی برای اداره مناطق تحت کنترل معارضان در سوریه بود.
ناظران سیاسی انتشار شایعه شلیک به بشار اسد را شوکی برای احیای جریان تضعیف شده معارضان و تروریستهای مسلح می دانند که روز به روز به اختلافات آنها افزوده می شود. این ناظران استفاده از الفاظی نظیر « محافظ ایرانی» را در راستای ایجاد حساسیت علیه ایران و القای جنگ شیعه و سنی ارزیابی می کنند.
ارسال نظر