مهمترین حربههای دشمنان علیه شورای نگهبان
کارشناس شورای نگهبان رد صلاحیتها توسط شورای نگهبان، غیرقانونی بودن عملکرد شورای نگهبان، غیررقابتی بودن انتخابات در جمهوری اسلامی و دخالت نظامیان در انتخابات را از حربههای دشمنان نسبت به شورای نگهبان عنوان کرد.
به گزارش پارس به نقل از فارسرحیم لیالی ظهر امروز در همایش فصلی بصیرتی ناظران شورای نگهبان شهرستان دشتی، اظهار داشت: اصل دوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ماهیت نظام، اصل سوم وظایف نظام و اصل یازدهم افق نظام را مشخص میکند و هدف از تشکیل جمهوری اسلامی ایران، تشکیل امت واحده است.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) خیلی خون دل خورد تا نظام جمهوری اسلامی را تثبیت کرد و فرمود من به جمهوری اسلامی رأی میدهم، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد.
لیالی به اصل پنجم قانون اساسی اشاره کرد و یادآور شد: در جمهوری اسلامی ایران، مسئولیت کشور با ولیفقیه است و مقام رهبری به لحاظ امامت و هدایت نظام، دارای وظایف و اختیاراتی است که او را برتر و بالاتر از قوای سهگانه قرار داده است زیرا فقط مرجعیت میتواند این کشتی بزرگ را هدایت کند.
کارشناس شورای نگهبان تهران، با بیان اینکه مرجعیت بود که به ما عزت، شرف، افتخار، عظمت و قدرت داد خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی ایران سه نوع مشارکت وجود دارد که اولین آن سختافزاری است و همه آزادیخواهان جهان، به آن رشک میورزند.
لیالی یادآور شد: نمادهای افتخارآفرین جبهه، جنگ، جهاد و شهادت در نزد جوانان انقلابی و 8 سال دفاع مقدس بر هیچکس پوشیده نیست.
لیالی تصریح کرد: دومین مشارکت در ایران اسلامی، تظاهرات است که در روز 22 بهمن 57 عیار دستاوردهای انقلاب شد و دشمنان سعی میکنند تا این نوع حضور را کمرنگ کنند، ولی قادر نیستند.
وی به تظاهرات 9 دی در کشور اشاره کرد و افزود: در فتنه 88 از نخست وزیر امام گرفته تا رزمنده، کلاهی، کراواتی، عمامه، آیتالله، حجتالاسلام و... لغزیده بودند.
لیالی بابیان اینکه مقام معظم رهبری در بحث فتنه، 200 بار سخنرانی دارند یادآور شد: نخستین راهپیمایی روز 8 دی در گیلان برگزار شد و روز 9 دی، امت اسلامی در سراسر کشور آمدند و خس و خاشاک فتنهگر که در مقابل نظام قرارگرفته بودند را کنار زده و حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مجددا عیان کردند.
کارشناس شورای نگهبان تهران، سومین مشارکت در نظام جمهوری اسلامی را انتخابات عنوان کرد و گفت: مخالفین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قبل، حین و بعد از انتخابات برای خود سناریو تعریف کردهاند.
وی افزود: اسنادی وجود دارد که برادران اصلاحطلب در دیماه سال گذشته در جلسات خود تأکید کردند انتخابات آینده برای ما حیاتی است و باید این انتخابات را ببریم.
لیالی خاطرنشان کرد: در طول 37 سال گذشته، مجموعه تهاجم دشمن روی نظارت استصوابی بوده است.
وی رد صلاحیتها توسط شورای نگهبان، غیرقانونی بودن عملکرد شورای نگهبان، غیررقابتی بودن انتخابات در جمهوری اسلامی و دخالت نظامیان در انتخابات را از حربههای دشمنان نسبت به شورای نگهبان عنوان کرد.
لیالی یادآور شد: برجستهسازی، ابهام شبههافکنی، متهم کردن، انگ زدن و برچسب زدن، پیوند زدن، تأکید و تکرار پیام، تعریف نقلقول مبهم، سانسور، تفرقه، شائبه و القاء نتیجه، 11 تاکتیکی است که دشمن برای همه انتخابات گذشته به کار گرفته است.
وی افزود: در فتنه 88 اینقدر خسارات به جمهوری اسلامی وارد کردند که بیش از آثار داخلی، آثار منطقهای و آثار جهانی در پی داشت.
لیالی گفت: فتنهگران چنانچه توبه کنند و بگویند اشتباه کردهایم، از رأفت جمهوری اسلامی بهرهمند میشوند.
کارشناس شورای نگهبان تهران گفت: بحث هستهای، سیاست کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بهصورت موردی و ویژه با تأکید و درایت مقام معظم رهبری به نتیجه رسید.
وی افزود: مسئله هستهای، هیچ ربطی به آقای هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی ندارد و این تصمیم سیاستهای کلان نظام است.
ارسال نظر