دکتر محمدودود حیدری
گروکشیهای خصمانه و لبخندهای دوستانه!
برای براندازی نرم سه موضوع اساسی است که به بهانه پیگیری اجرایی شدن برجام از سوی دشمن دنبال خواهد شد که به این موارد میتوان طمع ورزی به بازار 80 میلیون نفری ایران را نیز افزود.
هر چه در دوران پساتوافق بیشتر به پیش می رویم دشمن چهره اصلی خود را نمایانتر میکند و بیپرواتر از قبل پا به عرصه میدان میگذارد. البته این رفتار از دشمن نه تنها بعید نیست بلکه بسیار هم قابل پیشبینی بود و همواره توسط دلسوزان انقلاب و مکتب امام مورد تذکر قرار گرفته است.
بدون تردید برجام آغاز یک روند خواهد بود؛ روندی که دشمن سعی خواهد داشت حداکثر بهره برداری را از موقعیت پیش آمده ببرد، روندی که در خلال آن باید مراقب نفوذ دشمن و بهره کشیهای ناجوانمردانه و گروکشیهای خصمانه آن بود. برجام از این جهت اهمیت مضاعف دارد که در طول چهار دهه گذشته هیچگاه دشمن تا این حد امکان حضور و نزدیک شدن نیافته بود و امروز برجام و بهانه اجرای آن و دست اندازهای بعدی در مسیر اجرای آن میتواند زمینه حضور و نفوذ و تلاش برای دخالت، فتنه انگیزی و خباثت را فراهم سازد.
در چنین زمانی است که مراقبت از نفوذ دشمن اهمیت ویژهتری مییابد. طی روزهای گذشته و در خلال سفر وزیر امورخارجه انگلستان به ایران مجموعه گفت و شنودهای این آقای وزیر با مقامات کشورمان حاوی مطالبی بود که گروکشیهای خصمانه و لبخندهای دوستانه را به نمایش گذاشت!
در حالی که جناب وزیر خارجه روباه پیر در یک گروکشی وقیحانه و آشکار سخن از نحوه قضاوت آیندهشان از ایران در خصوص چگونگی رفتار ایران در خصوص رژیم جعلی صهیونیستی میکرد مقامات کشورمان با لبخندهای دوستانه که حکایت از شادی زاید الوصفشان از بازگشایی مجدد لانه روباه داشت، بر لزوم نماندن در گذشتههای تاریخی- لابد حافظه تاریخی مردم در خصوص خصومتهای انگلیسیها در ایران- تأکید میکردند! توقعات اینچنینی طرفهای غربی ادامه خواهد داشت اگر نگاه درستی به نحوه عمل در مقابل این پدیده نداشته باشیم.
بی تردید گسترش ارتباط با نهادهای مدنی داخل ایران، تقویت جناحهای غیر همسو با حاکمیت مردمی ایران و به قول آنها میانه روها و تغییر سیاستها و رفتار منطقهای انقلاب اسلامی به ویژه در مورد اسرائیل و در نهایت تلاش برای براندازی نرم سه موضوع اساسی است که به بهانه پیگیری اجرایی شدن برجام از سوی دشمن دنبال خواهد شد که به این موارد میتوان طمع ورزی به بازار 80 میلیون نفری ایران را نیز افزود.
بگذریم که قرار بود با اجرای برجام و رفع تحریمها مشکلی از معیشت ایرانیان حل شود نه اینکه بازار سوءاستفاده غربیها رونق پیدا نماید که این خود قصه پر غصه دیگری است. اینک اما دولتمردان سیاست خارجه به این مهم توجه داشته باشند که اگر در خلال دوران اجرای برجام گروکشیهای طرف غربی تداوم یابد و شرط و شروط غیر مکتوب، غیرمنطقی و ناشی از خوی استکباری ایشان هر روز جای خود را روی میز اجرای برجام باز نماید دیگر آن روز لبخندهای دیپلماتیک و دوستانه و عبور از آرمانها نفعی نخواهد داشت و کیست که نداند که افزونطلبیهای دشمن حد یقف نداشته و به چیزی کمتر از تسلیم انقلاب اسلامی در بستر و به بهانه برجام و امثال آن راضی نخواهند شد. جای آن دارد تا با تنظیم درست، منطقی و واقع بینانه راهبرد برخورد و تعامل با طرفهای غربی در دوران اجرای برجام مسیر نفوذ و زیادهخواهیهای ایشان مسدود گردیده و همچون گذشته ناکامی در به بن بست کشیدن حرکت نورانی انقلاب اسلامی را تجربه نمایند.
ارسال نظر