به گزارش پارس به نقل از ایرنا، آسو عبدالطیف یکی از روزنامه نگاران مطرح کرد عراقی در این خصوص در صفحه شخصی خویش در فیس بوک نوشت: هرگز ما نتوانسته ایم بر روی پای خویش بایستیم و با اراده خویش حتی تصمیمی ساده بگیریم.

این روزنامه نگار افزود، این چه تقدیری است که نمی توانیم بدون دیگران بر روی پای خود بایستیم؟ این در حالی است که همین ها بودند که بزرگترین خیانت ها را در حق مردم کرد روا داشتند، چرا ما باید همواره چشم انتظار بزرگترین ظلم ها از آنها باشیم و آنها را به نشست های خویش بیاوریم؟ آیا در نشست های مربوط به نبود حقوق کارمندان و بی برقی وبی احترامی به ملت هم آنها را دعوت می کنیم؟

مریوان نقشبندی یکی دیگر از روزنامه نگاران کرد عراقی در این خصوص در صفحه شخصی خود در فیس بوک می نویسد: حضور نمایندگان آمریکا و انگلیس در مذاکرات گروه های کردی مایه شرمساری و ننگ است.

برخی احزاب کرد در کشاکش درگیری های داخلی خود در ماه گذشته، حضور همچنین آسو حسین یکی از روزنامه نگاران کرد در گفت وگو با شبکه تلویزیونی آن آر تی در سلیمانیه گفت : آمریکایی ها در راستای تثبیت منافع خویش در مذاکرات اخیر حضور یافته اند و دلیلی برای دفاع از کردستان ندارند آنها می خواهند جنگ های خویش را در منطقه با سوء استفاده از کردها انجام دهند و قبل از اینکه درصدد حفظ منافع مردم کرد باشند درصدد حفظ منافع خود هستند.

در پی به حد نصاب نرسیدن نشست پارلمان اقلیم کردستان عراق برای اصلاح قانون ریاست اقلیم کردستان عراق، 5 حزب عمده کرد عراقی مذاکرات خود را برای حل مشکل پایان ریاست مسعود بارزانی با حضور نمایندگان آمریکا و انگلیس در اربیل آغاز کرده اند.

بحران سیاسی درمنطقه اقلیم کردستان عراق، با پایان دوره قانونی ریاست مسعود بارزانی بر این منطقه، عملا از هفته جاری وارد یک دوره خلاء قانونی شده است. 

گروه ها و احزاب کرد از جمله چهار حزب میهنی، تغییر و اتحاد اسلامی و جماعت اسلامی خواستار کناره گیری مسعود بارزانی از ریاست منطقه اقلیم بعد از 10 سال حکومت شده اند و حزب دمکرات و طرفداران مسعود بارزانی با آن مخالفت کرده و خواهان تمدید یک دوره دوساله دیگر هستند.