به گزارش پارس به نقل از  فارس ،  یک پایگاه آمریکایی در گزارشی به گذراندن دوره دکتری محمدجواد ظریف در دانشگاه دنور در دهه ۱۹۸۰ که اکنون به مدرسه جوزف کوربل تغییر نام یافته، اشاره و بر صلاحیتهای بالای درسی و اخلاقی وی در دوران تحصیلی تاکید کرد.

در گزارش «دنور پست» آمده است: «اساتید محمدجواد ظریف دیپلمات ارشد ایران می‌گویند او را فردی امیدوار، خوشبین، ‌منظم و هوشمند می‌دانند. "تام رو" پروفسور دانشگاه دنور که رئیس کمیته بررسی تز دکتری ظریف بود گفت که او یکی از بهترین دانشجویانی بود که من تا به حال به آنها درس دادم. او فردی بسیار خوب است».

«تام رو» همچنین با اشاره به جنگ عراق در دوره صدام علیه ایران و تلفات ناشی از آن تاکید کرد که این جنگ سبب تعمیق علاقه محمدجواد ظریف به حقوق بین‌الملل و دیپلماسی شد. وی افزود: «من بسیار خوشحال و مشتاقم به اینکه او این نقش(وزارت خارجه) را ایفا می‌کند».

در ادامه این مطلب به نقل از «کارن فست» استاد دانشگاه آمریکایی که دو درس با آقای ظریف در دوران تحصیلش داشت، خاطره‌ای را بازگو می‌کند که در آن به دنبال جر و بحث سنگین دانشجویان در کلاس، استاد از او پرسید «آیا این یعنی که ما به بن بست رسیدیم و نمی‌توانیم کاری کنیم؟».

محمدجواد ظریف در پاسخ به سوال استادش اینطور گفت: «همیشه امید وجود دارد و شما باید امید داشته باشید».

استاد سابق وزیر خارجه کنونی ایران با بیان اینکه ظریف فردی است که به امید و احتمالات و فرصتها معتقد است، افزود: «البته که ما به خاطر افزایش رتبه و ترفیع وی به این مقام(وزارت خارجه) بسیار افتخار می‌کنیم»