پارس بررسی می کند:
نواصلاح طلبی در محاق حزب ندای ایرانیان/ رمزگشایی از تغییر سیاست وزری صادق خزاری
پس از چند ماه صادق خرازی برای فراز از «مجاهد شنبه» به سرعت ریل سیاست ورزی خود را تغییر داد و مخالفت جدی با جریان حامی احمدی نژاد را به نواصلاح طلبی ترجیح داد.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- صادق خرازی دیپلمات شهیر و کلکسیون دار معروف که در میانه کهنسالی وارد دنیای سیاست داخلی شده است؛ او برخلاف بیان محافظه کار در مباحث سیاست خارجی در عالم سیاست داخلی آونگاردی عمل کرد، وی ابتدا از آسیب شناسی و نقد درون گفتمانی میان اصلاح طلبان سخن گفت اما به سرعت از سوی نیروهای سیاسی اصلاح طلب طرد شد، آنان به صادق خزاری یادآوری کردند که وی نه با رییس دولت اصلاحات در سال 76 همراه بوده است و نه در کارزار بقا انتخابات 1392 یار آنان و حالا در فصل پیروزی سخن از آسیب شناسی و نقد درونی اصلاحات می زند.
پس از چند ماه صادق خرازی برای فراز از «مجاهد شنبه» به سرعت ریل سیاست ورزی خود را تغییر داد و مخالفت جدی با جریان حامی احمدی نژاد را به نواصلاح طلبی ترجیح داد تا از یک سو از گزند طعنه پیران اصلاحات در امان باشد و از سوی دیگر عهد و وفاداری خود را به آنان با فریاد بر سر احمدی نژاد نمایان سازد.
صادق خرازی جریان انحرافی را با حامیان احمدی نژاد یکسان تلقی می کند و حتی برای جلوگیری از بازگشت آنان از خون ریختن یاد می کند و اظهار داشت: «ندا تمام تلاش خود را می کند که انحراف از کشور رخت بربندد و این انحراف را در وجود احمدینژادیسم به عنوان یک فرهنگ میبیند. ما میخواهیم که خط انحراف از کشور برود ولو خون بخواهد.» وحتی سر سفره افطار نیز یادآوری می کند که باید «روشنگری» کرد و گفت: «امروز انحراف در حال یارگیری است باید روشنگری کرد. آنان در سالهای گذشته به رای مردم وفا نکردند، جریان انحرافی به آرمانها و به اعتمادی که امت و امامت به آنها داشتند خیانت کردند. بیتردید این خیانت عامل بیاعتمادی مردم و گناهی نابخشودنی است.»
صادق خرازی تغییر کرده است؛ دنیای سیاست اصلاحات او را مجبور به تغییر کرده است تا نسبت به کنایه ها محافظه کار شود. خرازی عطای نقد و آسیب شناسی اصلاحات را به لقایش بخشید و بیان کرد که «مبنا و اصول اساسی و همه ارکان حزب ندا این است که از اصلاحات عبور نمی کند و به آرمان های اصلاحی وفادار است»
حالا صادق خرازی هم راحت تر می تواند در صدا و سیما از برنامه های هسته ای دفاع کند و هم سر سفره اصلاحات حاضر شود حتی اگر سهمی در شورای هماهنگی و شورای مشورتی نداشته باشد.
او فقط خواهان این است که برچسب «اصلاح طلبی» بر کارنامه سیاسی اش باشد تا یاران جوانانش در حزب ندای ایرانیان با فراخ بال در دنیای سیاست گام بردارند. بنابراین ایده اولیه تشکیل حزب ندای ایرانیان یعنی «نو اصلاح طلبی» برای بقا در محاق قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر