کوچکینژاد:فانی نمیتواند حق فرهنگیان را از دولت بگیرد
نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید بر فقدان هر گونه شائبه سیاسی در استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: معتقدم بیش از 80 درصد فرهنگیان تقاضای استیضاح آقای فانی را دارند.
به گزارش پارس، جبار کوچکینژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه به عنوان اولین موافق استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی با تاکید بر اینکه استیضاح فانی در جهت حمایت از یک میلیون فرهنگی و 13 میلیون دانشآموز است گفت: هیچ گونه شائبه سیاسی و فراکسیونی در این استیضاح دخیل نیست.
وی از اعتقاد 80 درصد فرهنگیان کشور به استیضاح وزیر آموزش و پرورش سخن گفت و تصریح کرد: امروز فرهنگیان دغدغه امکانات آموزشی، رفاهی، منزلت اجتماعی و مسائل اقتصادی دارند بنابراین برخلاف تلاش عدهای که سعی دارند موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش را صرفا به بحث ارتقای حقوق تقلیل دهند این بحث تنها یکی از محورهای استیضاح است.
کوچکینژاد آموزش و پرورش را مهمترین دستگاه کشور برشمرد و گفت: سفره فرهنگیان بیش از 14 درصد رشد نداشته است.
وی با یادآوری توصیه مقام معظم رهبری به فانی مبنی بر استفاده نکردن از افراد خسته و بیانگیزه در آموزش و پرورش بیان داشت: آیا شما به این توصیه گوش کردید؟ زمانی که شما وزارتخانه را تحویل گرفتید 18 بازنشسته در آن سمت داشتند در حالی که امروز این میزان به 95 درصد رسیده است.
کوچکینژاد در ادامه گفت: آیا این 95 نفر در آموزش و پرورش کار میکنند؟ خیر فقط ستاد انتخابات تشکیل دادند.
وی به پاداش 400 میلیونی مدیران از صندوق فرهنگیان اشاره کرد و اظهار داشت: بعضی مدیران آموزش و پرورش از پولی که از صندوق فرهنگیان تامین کردهاند ماشینهای آخرین مدل سوار میشوند و کسی که امروز این صندوق را مدیریت میکند یک زمان برادر خودش را رئیس صندوق کرده بود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: آقای فانی آیا شما به سند تحول بنیادین دست زدید؟
وی بحث بیمه فرهنگیان را یکی دیگر از انتقادات وارده به عملکرد فانی خواند و خطاب به فانی افزود: چند درصد انتصاب شما از میان متحصنان سالهای قبل صورت گرفته است؛ بسیاری از تشکلهای غیرقانونی را در راس کنترل انتصابات قرار دادید.
کوچکینژاد با تاکید براینکه فانی نمیتواند حق و حقوق فرهنگیان را از دولت بگیرد، گفت: ارتقای رتبهبندی یعنی ارتقای شغلی نه توزیع پول؛ رتبهبندی یک فرایند است و اینکه شما اجرا میکنید قانون خدمات کشوری است نه رتبهبندی.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: بانک سرمایه که متعلق به فرهنگیان است یک نفر پرسنل فرهنگی ندارد.
این رو بچه های شین اباد هم می دونن
فانی ناتوان است
پیر است
ناتوان
هنوز پا داش پایان خدمت ما را نداده 9ماه گذشت
خدا پدر این نماینده رو بیامرزه که لااقل حرف دل فرهنگیهارو میزنه
آموزش توصیفی یعنی نابودی آموزش
خوبه بدونیم که آیا این روش در کشورهای پیشرفته هم اجرا می شود؟
آیا در کشورهای پیشرفته تمام کاسه کوزه های آموزش سر معلم خورد می شود؟
آیا در کشورهای پیشرفته هم بازده آموزش تنها درصد قبولی(نمره بده قبول بشوند) محسوب می شود؟
آیا در کشورهای پیشرفته نظام آموزشی مثل کشور ما (بدست افراد به اصطلاح کارشناس کلاس ندیده) زود به زود تغییر می یابد؟