به گزارش پارس به نقل از ایرنا، مارتین شولز رییس پارلمان اتحادیه اروپا در اظهاراتی که روز جمعه از شبکه 'آی تی وی' انگلیس پخش شد، با انتقاد از اظهارات مقامات محافظه کار انگلیس درخصوص مهاجران اروپایی و استفاده بی اندازه آنها از خدمات عمومی کشورهای میزبان، این سخنان را تحریک آمیز توصیف کرد و گفت که بعضی ها تلاش می کنند تا بین کشورها در اتحادیه اروپا ایجاد مانع کنند.

وی با اشاره به اظهارات دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس گفت: دروغ گفته می شود و بعد آن دروغ ها تکرار می شود تا مردم شروع به باور کردن آن کنند.

رییس پارلمان اتحادیه اروپا گفت: آنچه من را ناراحت و عصبانی می کند، خشم مردمی است که صدایشان شنیده نمی شود؛ نفرت فراگیر شده و مردم سپربلا شده اند.

شولز با اشاره به چارچوب کنونی اتحادیه اروپا که در آن مهاجران نمی توانند بار مضاعفی را بر سیستم خدمات رفاهی کشورهای میزبان اعمال کنند و اینکه آنها به دنبال کاریابی مهاجرت می کنند، گفت: واقعیت این است که هیچ کس نمی تواند به کشور عضو دیگری در اتحادیه اروپا سفر کند و بدون اینکه کار داشته باشد و یا بلافاصله تقاضای کار کند.

وی افزود: واقعیت این است که هیچ کس نمی تواند تا ابد تقاضای اقامات کند بدون اینکه ابزار کافی و شغل داشته باشد.

با این حال وی خواستار ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا شد و گفت: اتحادیه اروپا و انگلیس یک واحد هستند و انگلیس متعلق به اتحادیه اروپاست.

برگزاری همه پرسی عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا، برای اولین بار توسط کامرون در سال 2013 میلادی مطرح شد و در آن زمان وی اعلام کرد که تنها در صورتی از ادامه عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا حمایت خواهند کرد که شرایط مربوط به عضویت این کشور در این نهاد تغییر کند.

دیوید کامرون در همین حال وعده داده است پیش از برگزاری همه پرسی در خصوص خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا پایان سال 2017، شکل روابط انگلیس را با اتحادیه اروپا تغییر خواهد داد.

رهبر حزب محافظه کار تاکید کرده است همه پرسی ماندن یا نماندن انگلیس در اتحادیه اروپا به اجرای این اصلاحات بستگی دارد.

کامرون نخست وزیر انگلیس روز گذشته نیز پس از گفت وگو با ' میرو سیرار' همتای اسلوونیایی اش در شهر 'برودوپریکرانجو'، تاکید کرد این اصلاحات برای بقای اتحادیه اروپا ضروری است.

نخست وزیر اسلوونی در کنفرانس خبری مشترک با همتای انگلیسی اش گفت: به نظر ما، انگلستان عضو مهم اتحادیه اروپا است و ما در مسیر حرکت آینده اتحادیه اروپا به این کشور دلگرم هستیم.

دیوید کامرون نیز در این نشست خبری خطاب به همتای اسلوونیایی گفت: من منتظر گفت وگو با شما درباره اصلاحات در اتحادیه اروپا و شروع مجدد مذاکرات درباره همه پرسی انگلیس هستم که پیش از پایان سال 2017 میلادی برگزار خواهد شد.

وی همچنین انگلیس و اسلوونی را از شرکای نزدیک در ناتو، علاقه مند به ثبات و امنیت در غرب بالکان و نیز شکوفایی اقتصادی اروپا توصیف کرد.

کامرون در حالی بدنبال برگزاری همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است که براساس گزارش های منتشر شده وی برای اولین بار پس از پیروزی قاطع حزبش در انتخابات پارلمانی هفدهم اردیبهشت ماه گذشته، مواجه با دودستگی و انشقاق در میان محافظه کاران، در ارتباط با طرح برگزاری این همه پرسی شده است.

گفته می شود دهها تن از اعضای پارلمانی حزب محافظه کار که دارای دیدگاه های بدبینانه به اتحادیه اروپا هستند، قصد دارند که علیه طرح همه پرسی دولت کامرون شورش کنند.

در همین حال روزنامه دیلی تلگراف نیز در یادداشتی روز دوشنبه گذشته نوشت: یک سوم از نمایندگان حزب محافظه کار در مجلس عوام که برخی از وزرا نیز در میان آنها هستند، به جرگه محافظه کارانی پیوسته اند که در چارچوب کارزارتبلیغاتی «به خاطر انگلیس» تبلیغ می کنند و 13 عضو مجلس اعیان و 12 عضو پارلمان اروپا نیز از آنها حمایت می کنند.

به نوشته این روزنامه ، تعداد نمایندگان محافظه مجلس عوام انگلیس که خواستار جدا شدن این کشور از اتحادیه اروپا در صورت عدم دستیابی به اصلاحات اساسی در این اتحادیه هستند به یکصد و ده تن می رسد.