به گزارش پارس، مهر به نقل از رویترز خبر داد وزارت کشور عربستان امروز سه شنبه از دستگیری ۹۳ مظنون به فعالیت برای گروه تروریستی داعش در این کشور خبر داد. در میان آنها ۲ نفر که قصد حمله به سفارت آمریکا در ریاض را داشتند نیز به چشم می خورند.

وزارت کشور عربستان با انتشار بیانیه ای در این خصوص اعلام کرد: فعالیت هایی را علیه این گروه منحرف آغاز کرده ایم. آنها قصد دارند از طریق نقشه های مجرمانه خود به اهداف مورد نظرشان دست یابند.

یک شبکه تروریستی متشکل از ۲ سوری و ۱ تبعه سعودی قصد داشتند در یک عملیات انتحاری ماشین بمب گذاری شده ای را مقابل سفارت آمریکا در ریاض منفجر کنند. این توطئه در ماه مارس خنثی شد.

چندی پیش، یک شبکه که مسولین سعودی تعداد اعضاء آن را حداقل ۶۱ تبعه عربستان اعلام کردند، در تلاش بودند تا با استفاده از شبکه های اجتماعی به جذب نیرو، افزایش منابع مالی و ایجاد کمپ های آموزشی در داخل این کشور اقدام نمایند.

وزارت کشور عربستان با انتشار خبر دستگیری دومین مظنون در تیراندازی های ماه مارس و آوریل اظهار داشت که فرد مذکور به دستور داعش پلیس عربستتان را به قتل رسانده بود. این حمله اولین عملیات این گروه در این کشور محسوب می شد.

سال گذشته نیز گروه تروریستی داعش از همفکران سعودی خود خواسته بود تا به جای سفر به سوریه و عراق برای پیوستن به این گروه؛ حملات خود علیه مقامات سعودی، اتباع غربی و شیعیان عربستان را تشدید کنند.

رژیم سعودی در کنار کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، ترکیه و همچنین کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس از ایجاد کنندگان و حامیان اصلی گروه تروریستی داعش بوده است.

در حالی‌که عربستان مدعی مبارزه با داعش می باشد، اسناد و شواهد بسیاری طی ماه‌های اخیر نشان‌دهنده حمایت آشکار این کشور از این گروهک تروریستی است.

جمهوری اسلامی ایران از ابتدا موضع مقتدری را علیه این گروهک اتخاذ کرد و همچنان بر مواضع خود پافشاری می کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در یکی از سخنرانی های خود با اشاره به تبعات حمایت عربستان از داعش در بیاناتی به این مهم اشاره نمودند. رياض به سبب سردرگمي در مديريت بخشي از مهره هاي نافرمان داعشي خود هر روزه صدها خطر امنيتي بالقوه را از آن سوي مرزهاي خود به داخل رياض انتقال مي دهد. سران دربار سعودي بدون اينکه متوجه عاقبت قمار دو سر باخت خود در منطقه باشند، مشغول حرکت به سوي « نقطه صفر امنيتي» مي باشند، يعني نقطه اي که در آن ديگر قدرت مانوری جهت بقاي حداقلي خود نيز نخواهند داشت.