کری و اوباما به نتانیاهو اطمینان می دهند که در برابر ایران با گاردی بسته ظاهر می شوند
یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: کری و اوباما نیز سعی دارند به نتانیاهو اطمینان دهند که در برابر ایران با گاردی بسته ظاهر می شوند.
به گزارش پارس حنیف غفاری، کارشناس مسائل بین الملل در خصوص اظهارات مقامات آمریکایی درباره محدود سازی برنامه هسته ای ایران گفت: بخش مهمی از گزافه گویی های دولتمردان آمریکا جنبه تبلیغاتی دارد؛ یعنی دولت دموکرات آمریکا به دنبال نشان دادن تقابل خود با جمهوری اسلامی ایران است که ثابت کند در رویارویی با ایران از جمهوری خواهان چیزی کم ندارد.
وی افزود: کری و اوباما نیز سعی دارند به نتانیاهو اطمینان دهند که در برابر ایران با گاردی بسته ظاهر می شوند.
غفاری اقتدار جمهوری اسلامی ایران را درون زا، ذاتی، منطقه ای و فرا منطقه ای دانسته و به همین دلیل نفوذ به اقتدار ایران را بسیار دشوار خواند.
دبیر بخش بین الملل روزنامه رسالت در ادامه اظهارات اوباما و جان کری را درباره قدرت ایران قابل تامل دانست و خاطر نشان کرد: جان کری در مواضع اخیر خود اعتراف کرد که آمریکا قدرت ضربه زدن به ایران از طریق وضع تحریم های بیشتر را ندارد و اوباما نیز معترف است ایران با وجود تحریم ها توانست تعداد سانتریفیوژ های خود را بیشتر کند.
غفاری با بیان اینکه برژینسکی، استراتژیست آمریکایی از دوران ریاست جمهوری بوش هشدار داده بود که باید قدرت منطقه ای ایران را به رسمیت شناخت، تاکید کرد: اعترافات اخیر سازمان های جاسوسی آمریکا و اسرائیل نیز نشان از اقتدار جمهوری اسلامی ایران دارد.
این کارشناس مسائل بین المللی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی ما اغلب واکنش مناسبی به گزافه گویی های مقامات آمریکا نشان نداده است، افزود: ما صرفا در کارزار مذاکراتی با آمریکا به سر نمی بریم؛ بلکه باید بدانیم هرگونه رفتار و گفتار ما در برابر دشمن اول ما است که باید حساب شده باشد.
وی با تاکید بر اینکه ایران و ایالات متحده آمریکا به دلیل اختلافات ماهوی هیچ گاه به دوست همدیگر تبدیل نخواهند شد، تاکید کرد: لازم است هرگونه مذاکره با آمریکا با گارد بسته باشد و در راستای مدیریت رفتار دشمن تعریف شود نه تبدیل کردن دشمن به دوست.
غفاری در خاتمه گفت: دستگاه سیاست خارجی کشورمان باید در خارج از میز مذاکره نیز با گاردی بسته جواب یاوه گویی های جان کری، وندی شرمن و اوباما را به شکل قاطعانه بدهد که این قاعده در دقایق 90 مذاکرات هسته ای نیز اهمیت بیشتری دارد.
ارسال نظر