به گزارش پارس ؛ حجت‌الاسلام سیدصدرالدین شریعتی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با تسنیم، توجه و تمرکز مسئولان کشور به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را یک اصل اساسی دانست و گفت: تحریم‌ها و فشار استکبار به ایران، موضوع جدیدی نیست و ما از اول انقلاب تاکنون با تحریم روبرو بودیم ولی ملت با یکپارچگی خود این تحریم‌ها را شکسته و پیش رفته‌ است.

شریعتی با بیان اینکه ایجاد مشکلات اقتصادی کشور ربطی به مسئله هسته‌ای یا تعداد سانتریفیوژها ندارد، تصریح کرد: برخورد غرب با ایران برخوردی براساس ضدیت با متن انقلاب و حقیقت نظام اسلامی است که تلاش دارد در مقابل استکبار از مظلومان دفاع کند.

وی افزود: اگر تصور کنیم که با حرف‌های شیرین ما، غرب از نظام راضی می‌شود و دست از سر ما برمی‌دارد کاملا اشتباه کرده‌ایم چرا که آنها هرگز از ما راضی نمی‌شوند مگر اینکه دست از مقدسات و انقلاب برداریم، در حالی که این فراموشی، با غیرت دینی ما سازگار نیست و شهدا، جانبازان، ایثارگان و مردم ما این اجازه را نمی‌دهند.

رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر ضرورت حل مشکلات مردم در شرایط سخت کنونی و توجه به پرهیز از فرافکنی از سوی مسئولان، گفت: مسئولان اجرایی کشور و صاحب‌ منصبان در سایر دستگاه‌ها، باید با دوری از حاشیه‌پردازی‌های مختلف و سخنان التهاب‌آور و بحران‌زا، یکپارچگی را حفظ و به توصیه‌های موکد مقام معظم رهبری در ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فرهنگی توجه کنند.

وی ادامه داد: رهبری بر دو بحث اقتصادی و فرهنگی تاکید کرده‌اند چرا که دشمن قصد دارد از این حوزه‌ها نفوذ کند لذا ما نیز باید در هر دو عرصه با قدرت وارد شویم تا این ابعاد را تقویت کنیم و در همین راستا، اقتصاد مقاومتی بهترین راهی است که می تواینم توسط آن، با دشمن مقابله کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن سفارش به مسئولان برای حل مشکلات معیشتی مردم با اتکاء به اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: اولین شاخصه این است که ضمن دوری از مصرف‌گرایی، تجمل‌‌گرایی را کنار بگذاریم و در این عرصه اولین بخش‌هایی که باید وارد میدان شوند احزاب، دولت و قوای اصلی کشور هستند که باید در این مسیر گام برداشته و از خرید و مصرف بی‌حساب با ارقام نجومی، پرهیز و از مصارف زائد، جلوگیری و مصارف واقعی را اولویت‌بندی کنند.

این استاد دانشگاه ضمن توصیه به بخش‌های اقتصادی دولت برای نظارت بر شبکه تولید کشور، یادآور شد: اقلام تولیدی ما باید با دوام باشند تا با مجموعه‌‌های خارجی رقابت کنیم و تولید داخلی بر اجناس خارجی ارجح شود.

وی تاکید کرد: بهترین راه برای بسط اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات کشور در بخش‌های مختلف، اتکاء به مردم است و ما با مردم جنگ را اداره و شاه را سرنگون کردیم و با حضور یک‌دست مردم بر جریان‌های نفوذی مختلف در کشور غالب شدیم لذا باید در جریان مسائل اقتصادی کشور نیز از مردم کمک بگیریم.

شریعتی با طرح این پرسش که چرا نگاه برخی از مسئولان به بیرون از کشور دوخته شده است؟ گفت: نگاه ما باید به غیرت، قدرت، ابتکار و خلاقیت مردم کشورمان باشد چرا که با نگاه درون‌گرا در داخل مملکت توانمندی‌های خود را می‌شناسیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن انتقاد از اینکه برخی مسئولان اجرایی هر روز یک مسئله جدید را در سطح افکار عمومی طرح کرده و حاشیه‌سازی می‌کنند، عنوان کرد: با وجود این حاشیه‌سازی‌ها مردم دچار مشکل می‌شوند، چرا که اقشار مختلفی هستند که با مشکلات معیشتی سختی دست و پنجه نرم می‌کنند و در عین حال با نجابت خود، دم نمی‌زنند بنابراین روشن است که مردم علاقمند به اسلام و انقلاب هستند اما کار معاش برای‌شان سخت شده است.

وی در همین رابطه افزود: کسانی که قول دادند که ۱۰۰ روزه مشکل اقتصاد را حل کنند هم‌اکنون این فرصت به حدود ۵۰۰ روز رسیده است، اما مشکلات به قوت خود باقی است، بنابراین به جای سخنانی که نان برای سفره مردم نمی‌شود باید به مشکلات معاش‌شان برسیم.

وی درباره اظهارات اخیر علی مطهری در مجلس شورای اسلامی، گفت: متاسفیم که فرزند شهید مطهری که نام پدر مقدس خود را به یدک می‌کشد، سخنان ناسنجیده بر زبان جاری می‌کند. اگر به خاطرات شهید مطهری هم نگاه کنیم، ایشان در سال‌های خفقان ۴۷ و ۴۸ بحث عاشورا را که مطرح می‌کردند، می‌گفتند "مردم! شمر زمانه شما رهبران اسرائیل هستند، باید سراغ برخورد با آنها بروید"، آقای مطهری باید به سخنان پدر شهیدش توجه کند.

شریعتی افزود: به نظر می‌رسد حقیقت این نیست که مطهری تحت تاثیر جو سخنانش را بیان می‌کند بلکه ایشان فعلا سخنانی می‌گوید که دشمنان ما که شهید مطهری در ۴۰ سال پیش، فریاد رسایش علیه آنان بلند بود، خشنود می‌شوند. آقای مطهری حتما می‌داند که دشمنان واقعی نظام، مجلس و نمایندگان و یا برخی مسئولانی که ایشان به روش آنها انتقاد دارد، نیستند.

رئیس سابق دانشگاه علامه فتنه ۸۸ را مسئله‌ای هدایت شده از سوی استکبار خواند و گفت: همه اقشار ضد انقلاب، اسرائیل، آمریکا، اروپا و دولت‌های مرتجع منطقه در فتنه ۸۸ نقش داشتند و حالا با این وصف، چه کسی از حرف‌های آقای مطهری بهره‌برداری می‌کند؟ مجموعه‌ها و رسانه‌های غربی و صهیونیستی چقدر روی این سخنان مانور می‌کنند؟ این فرزند شهید باید راه پدر بزرگوار خود را دنبال کند و از امام راحل و هدف‌های اصیل اسلام دفاع کند.

وی ادامه داد: این یک مصیبت است و دشمن هم از اینکه فرزندی از یک دودمانی با شأن به نام شهید مطهری، این سخنان را بیان کند ابراز رضایت می‌کند. شهید مطهری یک عمر در دانشگاه‌ها با صهیونیزم و الحاد جنگید و حالا فرزند ایشان اهداف مقدس را نشانه رفته و بوق را از طرف گشادش می‌زند.

شریعتی با بیان اینکه سران فتنه کسانی هستند که علیه نظام اسلامی قیام کردند، تصریح کرد: در قوانین شرعی مسئله‌ای به نام باغی و بغات وجود دارد که مصداق کسی است که امنیت عمومی را برهم زده و به جان و مال مردم آسیب زده و باعث کشتار مردم می‌شود و یا علیه ولی‌وقت و جانشین امام معصوم(ع) قیام می‌کند که حکم آن در اسلام، اعدام است در حالی که نظام با رافت با سران فتنه برخورد کرده و فقط اینها را محدود کرده است.

وی تاکید کرد: مگر غیر از این است که دوستان نزدیک و همراهان سابق سران فتنه نیز از همان سال ۸۸ و خصوصا امروز، معتقدند در انتخابات تخلف و تقلب نشده بود؟ شاهد امر این است که در جلسات خصوصی خود نیز به این مسئله تاکید دارند و اسناد این سخنان هم وجود دارد، بنابراین با توجه به اینکه به این امر قائل هستند، نتیجه می‌گیریم سران فتنه راه خطا را رفتند و بی‌جهت، تحت تاثیر جوگیری و فضاسازی گروه‌های ضدانقلاب، افکارعمومی جامعه را برهم زدند، امنیت کشور را مخدوش کردند و موجب صدمات جبران ناپذیر به جان و مال مردم شدند، بنابراین باید به دلیل اقدام علیه امنیت کشور و جرم‌های فراوان دیگر محاکمه شوند، اگر که محاکمه براساس قوانین شرع و قانون اساسی باشد، حکم آن نیز معلوم است، در نتیجه اینکه یکی مثل آقای مطهری از نظام بخواهد که حتی اینها را در حصر هم نگه ندارند، این چه سخنی عجیبی است که بیان می‌شود؟ تازه حصر بیشتر به نفع سران فتنه است تا جانشان حفظ شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: همین اتفاق اگر در آمریکا می‌افتاد کار حتی به محاکم قضایی نمی‌کشید و پلیس آمریکا مانند اینکه سیاه پوست‌ها را در خیابان به راحتی می‌کُشد، سران معترضین را در همان سطح خیابان‌ به خاک و خون می‌کشید.

شریعتی افزود: علاوه به این استدلال، طرح موضوع خروج از حصر یا طرح مسائلی مانند رفراندوم و یا سایر مسایل حاشیه‌ای که بخواهد از سوی هر گروهی و هر جناحی مطرح شود، نان شب برای مردم نخواهد شد، آن در این شرایط که تمام جبهه سلطه جمع شده‌اند تا با کاهش قیمت نفت و امثال این کارها کشور را منفعل کنند و ریشه نظام را بزنند. بنابراین مسئولان باید حواسشان جمع باشد و مراقب باشند به سرمایه‌ها و چشم امید رسانه‌های بیگانه تبدیل نشوند.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: نظام جمهوری اسلامی به سران فتنه امتیاز داده تا متنبه شده و برگردند و حتی ممکن است عنوان حصر در مجموعه احکام اسلامی وجود نداشته باشد اما این مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و حکم قانون دارد و برای همه نهادها قابل اجرا است، بنابراین چرا آقای مطهری سنگ این افراد را به سینه می‌زند و حرف‌هایی می‌زند که نقل و نبات دهان دشمنان است؟ چرا از سران فتنه نمی‌خواهد که توبه کرده و بازگردند و از پیشگاه خداوند و ملت اسلامی عذرخواهی کنند؟ چرا که بی‌تردید، آن وقت نظام با رافت اسلامی برخورد خواهد کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به برخی سخنان مبنی بر رأفت رسول اکرم(ص) با "وحشی بن حرب" پس از فتح مکه عنوان کرد: اینکه می‌گویند پیامبر(ص) وحشی را بخشید، در حالی بود که وحشی مسلمان شد و نسبت به گذشته خود اظهار تنفر کرد و در زمان فتح مکه از پیامبر امان گرفت و عباس، عموی پیامبر را واسطه قرار داد و به پیامبر گفت "من نسبت به گذشته اشتباه کردم و اجازه دهید که خانه من امن باشد"، رسول اکرم(ص) هم فرمود حالا که اظهار شرمندگی کردی و مسلمان شدی، جان و مال تو در امان است.

شریعتی خاطرنشان کرد: بسیاری افراد از راه اشتباه خود برگشتند و نسبت به گذشته اظهار ندامت کردند، سران فتنه اتفاقا با اظهار ندامت بزرگ می‌شوند.