به گزارش پارس به نقل از فارس: رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اشاره به قرارداد منعقد شده با روسیه در خصوص ساخت ۲ نیروگاه جدید هسته‌ای، نسبت به انعقاد قراردادهای جدید با سایر کشورها ابراز امیدواری کرد و گفت: اگر چنین شود سازمان باید دچار دگردیسی شود.


سالن آموزشی دکتر حسابی در محل سازمان انرژی پس از انجام تغییرات و اصلاحات کاربردی روز گذشته (13 دی ماه) با حضور ریاست، معاونان و مدیران سازمان و ایرج حسابی فرزند دکتر حسابی بازگشایی شد.

در ابتدای این مراسم معاون توسعه مدیریت و منابع گزارشی در خصوص بررسی فعالیت‌های آموزشی دیگر کشورهای هسته‌ای، روند احداث سالن و برنامه‌های آتی این معاونت جهت ارتقای سطح علمی کارکنان و همکاران صنعت هسته‌ای ارائه کرد.

در ادامه مراسم علی‌اکبر صالحی ریاست سازمان به سخنرانی پرداخت و ضمن تشکر از خدمات و اقدامات معاونت توسعه مدیریت و منابع بر لزوم توسعه آموزش در سطح سازمان تاکید کرد.

علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به ایام فرخنده ربیع‌الاول، ولادت حضرت عیسی (ع) و جشن ولایت حضرت مهدی(عج) و همچنین ولادت حضرت رسول را تبریک گفت و گرامی داشت.

صالحی همچنین با قدرشناسی از دکتر حسابی اظهار داشت: دکتر حسابی شخصیتی بود که هم علم داشت هم معرفت. ایشان شخصیتی شناخته شده بود که به گردن تک تک ما و ملت ما حق دارد.

وی افزود: او جامع علم و ادب و اخلاق و معرفت و دین بود. اینگونه است که نیکان نامشان پایدار می‌ماند. اگر اینگونه خصلت‌ها درون یک انسان نباشد، قطعاً انسان‌ها تلاشی برای حفظ نام کسی انجام نمی‌دهند.

صالحی تصریح کرد: دکتر حسابی زحمات زیادی کشیدند، خود را ساختند و زکات این خودسازی را به خوبی به ملت و کشورشان ارائه کردند. آثار او هر جا که می‌رویم مشخص و مبرهن است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سازمان انرژی اتمی وارد فاز و عهد جدیدی شده است. با قراردادی که با روسیه منعقد شده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود، حجم بزرگی از کار پیش روی سازمان خواهد بود.

صالحی افزود: امیدواریم با کشورهای دیگری هم قراردادهای همکاری منعقد کنیم که اگر چنین شود سازمان باید دچار دگردیسی شود تا با این حجم کاری جدید بتواند امور خودش را بگرداند. ما امید زیادی به فعالیت‌های این سازمان داریم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با تقدیر از مدیران، کارکنان،کارشناسان و نخبگان انرژی اتمی گفت: انشاء الله از این به بعد روز به روز شاهد اقدامات چشمگیرتری در حوزه انرژی هسته‌ای خواهیم بود. امیدواریم سازمان به عنوان یک سازمان پیشتاز و الگو برای مملکت کاری خداپسندانه، مردم پسندانه و در جهت منافع ملی پیش ببرد.

صالحی افزود: کشور ما در آستانه پرواز قرار گرفته است. این را من نمی‌گویم، بلکه رئیس جمهور کشوری می‌گوید که بیشترین تخاصم را با این ملت داشته است. او می‌گوید «کشور ایران دارای بالاترین ظرفیت‌ها است و در جایگاهی بسیار عالی قرار دارد». بعد می‌گوید «البته اگر با ما همراهی کند و در مذاکرات ایران و 1+5 به نتیجه مورد نظر برسیم این پتانسیل‌ها متجلی خواهد شد.»

معاون رئیس جمهور ادامه داد: ما مشکلات زیاد داریم، از آرمان‌های خود دور هستیم. اما دستاوردهایمان هم کم نبوده است. اگر 35 سال گذشته را مرور کنید متوجه می‌شوید چگونه بودیم و حالا چه هستیم و چه دستاوردهای عظیمی داشته‌ایم، از جمله در سازمان انرژی اتمی.

صالحی با اشاره به حضورش در آرژانتین در سال‌های دور و بازدید از تاسیسات آب سنگین این کشور گفت: آرژانتین تاسیسات آب سنگین خود را از سوئیس گرفته بود. آن زمان آرزو کردم خدایا می‌شود روزی در ایران ما راجع به آب سنگین صحبت کنیم و تجهیزاتی مشابه اینها داشته باشیم. حالا خودمان طراحی کردیم و ساختیم و تولید می‌‌کنیم، اینها دستاوردهای ارزشمندی است که جای شکر الهی دارد.

معاون رئیس جمهور همچنین گفت: امیدواریم بتوانیم یک بیمارستان هسته‌ای هم در کشور دایر کنیم. می‌خواهیم یک بار در این کشور الگویی را بخصوص در عرصه سلامت به وجود بیاوریم تا بیمارستان‌های دیگر را با خود جلو ببرد.

وی تصریح کرد: متاسفانه بیمارستان‌های ما از استانداردهای لازم برخوردار نیستند. این از دغدغه‌های ریاست جمهوری و وزیر بهداشت نیز می‌باشد.

صالحی همچنین با تقدیر از رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و همکارانشان گفت: پژوهشگاه هم وارد فاز جدیدی شده است و ما امیدواریم در این برهه پژوهشگاه واقعاً به دنبال برآوردن نیازهای مردم باشد بدون اینکه تحقیقات در مرزهای دانش را فراموش کند. بخش جدیدی هم با عنوان گروه دستگاه‌وری ایجاد شده است که امیدواریم شاهد دستاوردهای جدیدی جهت رفع نیازهای صنایع کشور و نیازهای مردم در این بخش باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان سخنانش گفت: سالی که نکوست از بهارش پیداست. سازمان زنده است و به فکر آینده خودش است. همه دست به دست هم داده‌ایم و دل‌هایمان باید یکی باشد.

در پایان مراسم، به پاس سال‌ها تلاش و مجاهدت دکتر محمود حسابی در مسیر ارتقای علم، دانش، فرهنگ و هنر کشور، هدیه‌ای به رسم یادبود به پسر ایشان اهدا شد.

پس از این مراسم، اولین دوره آموزشی ویژه مدیران ارشد و میانی صنعت هسته‌ای کشور تحت عنوان «صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری » توسط پور عزت، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در این سالن برگزار شد.