از من انتقاد نکنید
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، محسن لاهوتیان در صفحه اجتماعي خود نوشت:
جناب رئیس جمهور تا حالا چندین بار در مورد "نقد" صحبت کرده اند ولی نشد یکبار بدون توهین به منتقدین صحبتهایشان ختم به خیر شود...
از طرفی فریاد می زنند که منتقدین "ساده لوح" اند و "شناسنامه ندارند" ، از طرفی هم آهسته می گویند "نقد کنید که انتقاد خوب است" ...
امروز علاوه بر این فرافکنی ها، این جمله را هم اضافه کرده اند که "لازم نیست عدّه ایی تازه به دوران رسیده دلنگران ارزشها و اسلام باشند..."
اگر مخاطب این جمله مائیم که نسبت به از بین رفتن اصول و ارزشها حسّاسیم، شاید جناب رئیس جمهور معتقدند مثلا وزیر ارشادشان دلنگران ارزشها هستند، همان شخصی که در مقام وزیر فرهنگ از پوشیدن ساپورت حمایت کرد، یا همان وزیر فرهنگی که در جشنواره فیلم فجر به انواع و اقسام آرایشهای زنانه جایزه داد و در جشنواره شعر فجر شاعر هتّاک به اهل بیت(ع) و انقلاب را تقدیر کرد. کسی که شعرهایش زمزمه فتنه گران ۸۸ بود.
شاید جناب رئیس جمهور معاون وزیری را که نسبت به "صادق هدایت" ابراز ارادت کرده بود دلنگران ارزشها می دانند. یا شاید مصداق دلنگرانی را در اظهارات "علی جنّتی" دیده اند که گفته بود: " اگر به عقب بازگردیم، میبینیم خیلی کارها که در اول انقلاب انجام شده، مضحک بهنظر میآید، مثل اینکه ویدئو ممنوع بود"
احتمالات دیگری هم هست...
شاید آقای روحانی دولت خودشان را که وزیر فرهنگش از "تکخوانی زنان" علناً دفاع کرد، و تمام قامت از روزنامه "بهار" که ولایت امیرالمومنین(ع) را زیر سؤال برده بود حمایت نمود، دلنگران ارزشها می دانند...
ما که تازه به دوران رسیده هستیم...اما جناب آقای "دلنگران" لطفا شفّاف و پوست کنده بگوئید " دولت مرا نقد نکنید..."
يعني چه مرا نقد نكنيد؟
بنا به فرموده مولاي متقيان امام علي (ع) ، در حكومت اسلامي تمام مسئولين بايد مورد سوال قرار بگيرند! اين يعني همان نقد ، آنهم نقد نسيه !
چرا كه آنروز مردم مسئولين را رودررو ميديدند ، اما حالا به ندرت ميتوان آنان را حضورا ديد ، و بهمين جهت نقدها غالبا در قالب پيغام به مسئولين ابراز ميشود ، اين يعني همان نقد نسيه !
حالا عده اي ميخواهند همين نقادي نسيه را كه از تاثير بسيار ضعيفي برخوردار است را هم ، از مردم بگيرند !
واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟