به گزارش پارس، دکتر حسین سالارآملی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه این هیئت دانشگاهی یکشنبه هفته آینده وارد ایران می‌شود افزود: این هیئت بزرگ دانشگاهی مرکب از روسای دانشگاه‌های آخن، راین وال، رشتک،‌ دارمشتات، گیسن، دانشگاه آلمانی در استانبول،‌ جمعی از اساتید دانشگاهی و دانشمندان آلمانی است. 


وی با اشاره به اینکه آلمان یکی از کشورهای هدف همکاری‌های ایران است، اظهار کرد: این امر برای توسعه همکاری‌هایی است که برای دانشگاه‌های دو کشور برنامه ریزی شده است. 

تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه‌های تحقیقاتی، راه اندازی دوره‌های مشترک تحلیلی و بررسی تاسیس دانشکده مشترک ایرانی و آلمانی در زمینه توسعه دوره‌های کاربردی در سطح منطقه برخی از مباحثی است که به گفته سالارآملی قرار است با هیات آلمانی مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

سالارآملی تاکید کرد: سطح علمی و تکنولوژی کشور آلمان بالاست و ارتباطات بین دو کشور ارتباطات مناسبی است، بنابراین توسعه همکاری‌ها توسط مسئولین کشور آلمان و وزارت علوم در دستورکار جدی قرار گرفته است. 

وی با تاکید بر اینکه وزارت علوم عهده دار این همکاری است، گفت: وزارت علوم در چارچوب بسترسازی، توسعه و حمایت از این همکاری‌ها عهده دار این مسئولیت خواهد بود. 

رئیس مرکز همکاری‌های بین المللی در ادامه با اشاره به اینکه شش دانشگاه در این فرآیند همکاری دارند، اظهار کرد: این شش دانشگاه شامل تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر،‌ دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شهیدبهشتی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان می‌شود که پذیرای این هیات هستند. 

وی در پایان تاکید کرد: این هیات بزرگترین هیات دانشگاهی، علمی فناوری است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ایران می‌آید.