به گزارش پارس به نقل از فارس، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در جمع دانشجویان در مشهد مقدس به سخنرانی پرداخت.

وی در ابتدا در جواب به سوال یکی از دانشجویان که عنوان کرده بود چگونه شد دولتی‌ها که گفتند مردم را به بهشت نباید برد، حال ملت را حواله جهنم می‌کنند؟ بالاخره آیا دولت هم مسئول بهشت و جهنم مردم هستند یا خیر؟ گفت: بهشت و جهنم شما به خدا و خود شما مربوط است و دولت‌ها همین که مراقب باشند تا خودشان جهنمی نشوند، کافی‌ است و به نظرم برای آنها بیش از این مقدور نباشد.

ازغدی افزود: دولت‌ها اگر راهنمای بهشت نیستند خازن جهنم هم نباشند. مسئولیت دولت‌ها طبق احکام اسلام و قانون اساسی دفاع از ارزش‌های اسلامی، بسط جهان‌بینی و معارف الهی و اجرای احکام اجتماعی و حکومتی اسلام است و اگر دولت‌ها جریان‌های ضد دینی یا غیردینی را با پول بیت‌المال تقویت و حمایت کنند و حتی اگر در نبرد اسلام و کفر، عدل و نظام، تقوی و فساد، بیطرف هم باشند دیگر تفاوت دولت دینی با دولت غیردینی چیست؟

«فعلا مسئله اول آن است که با امکانات دولتی و بیت‌المال مسلمین جریان‌های لائیک و غرب‌گرا و جریان‌هایی با سوابق ضدامام، تقویت نشوند، بقیه پیشکش.»

ازغدی در پاسخ به این سوال که وزیر علوم برخلاف صریح تعهدات خود و سیاست اعتدال رئیس‌جمهور و توصیه‌های رهبری در جهت تقویت جریان فتنه و تضعیف بعد تولید علم در دانشگاه‌ها عمل می‌کند و عزل و نصب‌ها و سیاست‌هایش تقریبا همگام با افراطیون مشارکتی است که شنیده شده یک تیم فعال هم در پشت صحنه وزارت علوم دارند. چرا وقتی نمایندگان ملت در مجلس برای استیضاح او آماده شده‌اند شورای عالی انقلاب فرهنگی که مسئول اصلی است، سکوت کرده است؟ گفت: در شورا هم فضای اعتراضی سنگین علیه افراطیون وجود دارد.

وی ادامه داد: در مورد این آقا (وزیر علوم) شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش صریح نشان داد و پس از چند نوبت تذکر در مورد معرفی برخی رؤسای دانشگاه‌ها،‌ این مسیر غلط را متوقف کرد و برای شاید اولین بار، رئیس معرفی شده از طرف وزیر را با رای بسیار بالا رد کرد در مورد چند نام دیگر که طرح و با مخالفت اکثریت شورا اجرا شد دیگر خودشان ترجیح دادند که کار را به رای‌گیری نکشانند و از آن جلسه تاکنون فقط رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تائید شده‌اند و دیگر وزارت علوم، نام جدیدی پیشنهاد کرده است.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در دانشگاه تهران و چند دانشگاه بزرگ دیگر هم تخلف و توقف شده است، ایشان (وزیر علوم) به شورا وعده‌هایی داد و تخلف کرد و آقای روحانی هم موضع خوبی در شورا داشتند.

ازغدی در جواب این سوال که ولی آقای روحانی از وزیر علوم حمایت کرد؟ گفت: اگر چنین کرده‌اند پس حتما یعنی مسئولیت رفتار ایشان در دانشگاه‌ها را قاعدتا خواهد پذیرفت. اما در شورای عالی انقلاب فرهنگی آقای روحانی صریحا روش‌های غیرقانونی در دانشگاه‌ها را رد کرد و نظر اکثریت قاطع و شاید همه اعضاء شورا تاکید بر رعایت قانون و محکوم کردن افراطی‌گری وزیر مزبور بود.

وی در ادامه توضیح داد: البته قرائتی وجود دارد که این وزیر و یا تیم‌ وی در جهت غیرعلمی کردن فضای دانشگاه و حتی اغتشاش، رفتار می‌کنند و شاید هم چنانچه از بعضی رسانه‌ها خواندم تحت فشار گروه‌های فشار افراطی خارج از دولت هستند که مدعی‌اند در انتخابات وعده‌هایی به آنها داده شده و وزارت علوم مثلا سهمیه آنهاست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان تاکید کرد: بنده همراهی علنی و صریحی از سوی رئیس‌جمهور در تائید سیاست‌های افراطی وزیر علوم در شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاهده نکرده‌ام بلکه خلاف آن را شاهد بوده‌ایم مگر آنکه ایشان تجدید نظر کرده باشند که حتما پاسخگوی اتفاقات جاری و آینده وزارت علوم خواهند بود.