جلوی کارسیاسی را در وزارتکشور میگیرم
وزیر کشور گفت : در بعضی از سفرهای استانی می بینیم که خبرنگاران از مسائل خبری بی اطلاعند و از حداقل آموزش ها نیز بهره نبرده اند و ما باید یک نظام مهندسی رسانه ای در کشور ایجاد کنیم.
به گزارش پارس به نقل از مهر، عبدالرضا رحمانیفضلی در نشستی با مدیران و خبرنگاران رسانه ها که صبح امروز در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: رسالت ما در داخل ایجاد یک نظام برنامهریزی و مدیریت قوی است تا بتواند عدم توازن و شکافها را از بین ببرد و امنیت پایدار را تامین کند و در خارج از مرزها نیز تقویت مقاومت و استقامت در رویارویی با دشمنان است.
وی با تاکید بر اینکه همه در داخل کشور و همچنین رسانه ها باید در این دو رسالت دولت و نظام به توافق برسد، بیان کرد: کسی نباید فکر کند که ما نباید به تحولات منطقه، آمریکا و مرتجعین کار داشته باشیم؛ چراکه در نهایت هدف از این آسیبها و تحولات منطقهای ایران است ، ما باید تحولات منطقه را با تدبیر و طراحی درست مدیریت کنیم.
رحمانیفضلی همچنین در بخشی از سخنان خود خطاب به رسانه ها تصریح کرد: ما نباید در تحلیل ها سطحی عمل کنیم و به منابع قبلی اکتفا کنیم و اول باید تکیه ما بر خداوند، دوم پشتیبانی از رهبری و مردم باشد.
وزیر کشور با اشاره به مسئولیت سنگین رسانه ها در شرایط کنونی ادامه داد: همه باید دست به دست هم دهیم و رسانه ها باید تاثیرگذار باشند، شما می توانید اراده کنید تا منابع ملی تقویت شود، اراده کنید روش صحیح اندیشیدن در جامعه رواج یابد، اراده کنید تا انتخاب درست صورت گیرد، شما اراده کنید تا پاسخگویی درست از سوی مسئولین صورت گیرد و شما باید اراده کنید تا انسجام، وحدت، رفاه عمومی، نظام مدیریت و برنامهریزی در کشور شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه رسانه ها باید موضوعات اصلی جامعه را به خوبی تشخیص دهند، گفت: امروز بزرگترین آسیب ما مساله اقتصادی است و باید کاری کنیم که بیکاری ریشهکن شود.
رحمانیفضلی افزود: در حوزه سیاسی به من می گویند شما رنگ و لعاب سیاسی وزارت کشور را تضعیف کرده اید، اما من می گویم بالاترین وظیفه وزارت کشور توسعه است و این وظیفه سیاسی برای وزارت کشور خلط مبحث و برداشت اشتباه است؛ چراکه وزارت کشور نباید کار سیاسی و دخالت سیاسی کند بلکه باید مدیریت سیاسی کند.
وزیر کشور تاکید کرد: ما از بیتالمال تغذیه نمی شویم که کار سیاسی کنیم و من حتما جلوی کار سیاسی را می گیرم.
وی با تعریف مدیریت سیاسی ادامه داد: مدیریت سیاسی یعنی رفتار سیاسی جامعه را ضمن حمایت شدید بر محور قانون هدایت کنیم و من دست همه جریان های سیاسی از تندترین آنان تا منتقدین را می بوسم و در چارچوب قانون از آنان حمایت خواهم کرد.
رحمانیفضلی در ادامه با اشاره به توقع دولت از رسانه ها انصاف، عدالت و حق گرایی عنوان و خاطر نشان کرد: توقع ما از شما این است که خارج از این چارچوب حرکت نکنید و هر چه حق است را بر آن پافشاری کنید و مظهر حق هم قانون است.
وزیر کشور ادامه داد: قلمی که روی متن می رود، باید بدانیم که باید در قبال خداوند پاسخگو باشیم بنابراین باید با حفظ قانونگرایی، ایمان و عدالت بنویسیم.
وی همچنین رعایت کار حرفه ای را از رسانه ها خواستار شد و گفت: مثلا در بعضی از سفرهای استانی می بینیم که خبرنگاران از مسائل خبری بی اطلاعند و از حداقل آموزش ها نیز بهره نبرده اند و ما باید یک نظام مهندسی رسانه ای در کشور ایجاد کنیم.
رحمانی فضلی گفت: مثلا خبرنگاری که با رئیس جمهور صحبت می کند باید استخوان خورد کرده باشد و باید رتبهبندی در صنف رسانه ای و خبرنگاری رعایت شود مثلا اهمیت خبرنگاری که چندین سال در این حوزه کار خبر کرده با خبرنگاران دیگر باید مشخص شود و خبرنگاران در شغل خود سطح بندی شوند.
وزیر کشور با بیان اینکه رسانه ها نباید در خبر تنها به دنبال خبرهای تهدیدکننده باشند، گفت: مثلا می بینیم در یک سخنرانی یکساعته تنها یک جمله ای که جنجالبرانگیز است را تیتر می کنند و به دنبال ایجاد اختلاف و حاشیهسازی هستند ما در حوزه رسانه نباید تابع مشتری ها باشیم.
وی تاکید کرد: ما باید با همزیستی مسالمتآمیز در کنار هم زندگی کنیم و رقابت در حوزه خبری و رسانه ها باید سازنده و پویا باشد.
رحمانیفضلی همچنین با اشاره به نشستش با اصحاب رسانه گفت: این نشست ها می تواند هر سه ماه یکبار ادامه یابد و من نیز از آن استقبال می کنم.
وزیر کشور بحران بیکاری، حاشیهنشینی و آب را سه معضل اصلی کشور نام برد و بیان کرد: این سه موضوع باید در دستور کار رسانه ها باشد.
وی با بیان اینکه دسترسی به اطلاعات در رسانه ها و خبرنگاران کم نیست، خاطر نشان کرد: تفاوت اطلاعات رسانه ها با مسئولان دولتی ۱۰ تا ۱۵ درصد است و من نیز گاهیاوقات به عنوان مسئول شورای امنیت کشور از پخش برخی از اطلاعات در رسانهها و یا جامعه گله دارم و معتقدم موجب سوءاستفاده دشمنان خواهد شد.
رحمانیفضلی همچنین در مورد احیای انجمن صنفی روزنامه نگاران گفت: اصل احیای انجمن صنفی خوب است و ما باید آن را با توجه به آسیبهایی که قبلا با آن مواجه بوده، احیا کنیم و باید یک کار کاملا صنفی در آن صورت بگیرد و نه سیاسی و من قطعا از احیای انجمن صنفی استقبال خواهم کرد.
ارسال نظر