آسوشیتدپرس: تمدید مهلت مذاکرات هستهای «محتمل» است

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه در گزارشی با موضوع مذاکرات هستهای ایران، نوشت با توجه به اظهارات وزیر خارجه آمریکا و عدم حضور وزیران خارجه چین و روسیه، تمدید مذاکرات محتمل به نظر میرسد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه در گزارشی که در مورد روند پیشرفت مذاکرات هستهای ایران منتشر کرد، تمدید مهلت گفتوگوها را امری محتمل دانسته است.
دور تازه مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+۵ از پنجشنبه دو هفته قبل در شهر وین آغاز شد و همچنان نیز در جریان است. این مذاکرات از روز یکشنبه با ورود وزیران خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی وارد مرحله جدیدی شد. بر اساس برنامه مشترک اقدام که سال گذشته در ژنو مورد توافق قرار گرفت، طرفین باید تا پایان تیر ماه بر سر راهکاری جامع، به توافق دست یابند.
با این حال آسوشیتدپرس با اشاره به اظهارات «جان کری» وزیر خارجه آمریکا که گفته بود هنوز اختلافات چشمگیری وجود دارد، و همچنین عدم حضور وزیران خارجه چین و روسیه در محل مذاکرات، نوشته است: «ممکن است این به این واسطه باشد که آنها تمدید مهلت مذاکرات را اجتناب ناپذیر میدانند.»
بر اساس برنامه مشترک اقدام، در صورتی که طرفین تا ۲۹ تیر توافق نکنند، میتوانند زمان مذاکرات را برای ۶ ماه دیگر تمدید کنند. با این حال، یک مقام آمریکایی روز شنبه گفت در صورتی که پیشرفت مناسبی در گفتوگوها رخ ندهد، تمدید مهلت مذاکرات نیز دشوار خواهد بود.
ارسال نظر