شرط سفر اوباما به عربستان چه بود
یک پایگاه آمریکایی امروز در گزارشی اعلام کرد: درخواست استعفای شخصی بندر بن سلطان از سمت ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان هرگز صحت نداشته و موضوع بیماری وی نیز هیچ پایه و اساسی ندارد.
به گزارش پارس به نقل از مهر، رسانه های عربی شب گذشته خبری را روی خروجی های خود قرار دادند که محافل امنیتی و نظامی را به ویژه در خاورمیانه دچار شوک کرد. برکناری " بندر بن سلطان" رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی به عنوان یکی از افراد بسیار تاثیر گذار در بحران سوریه و تنش آفرینی ها علیه ایران موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. برکناری " بندر بن سلطان" به طور حتم مسائل پشت پرده فراوانی دارد که طی روزهای آتی شاهد افشای احتمالی بخشی از آن خواهیم بود.
پایگاه آمریکایی Grand Strategy امروز در این باره اعلام کرد: سفر اخیر " باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی هرگز صورت نمی گرفت، مگر اینکه شرط برکناری بندر بن سلطان از سمت ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان اجرایی می شد.
بنابر اعلام این منبع آمریکایی، اوباما با تاکید بر اینکه پادشاه عربستان به زودی طی تصمیمی شاهزاده بندر را از قدرت برکنار می کند، قدم به ریاض گذاشت.
بر این اساس، بندر بن سلطان پس از کنار گذاشته شدن از منصب ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان در پوشش امنیتی ویژه به آمریکا انتقال داده شده است به صورتی که هیچ خبری درباره مکان اقامت وی منتشر نشده و حتی مصاحبه و گفتگویی از وی در دست نیست.
بنابراین گزارش، مدتی بعد نیز رسانه های سعودی خبری را با عنوان بیماری شاهزاده بندر و تقاضای شخصی وی برای کناره گیری از منصبش منتشر کردند که هرگز صحت ندارد.
خاطرنشان می شود " ملک عبدالله" پادشاه عربستان با برکناری شاهزاده بندر از سمت رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان، " یوسف الادریسی" را به عنوان جانشین وی اعلام کرد. خبرگزاری رسمی عربستان (واس) نیز شب گذشته با اشاره به برکناری بندر بن سلطان مدعی شد: برکناری رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان " بنابر درخواست وی" انجام شده است.
خبرگزاری رسمی عربستان به عنوان ارگان رسمی اطلاع رسانی در این کشور هیچ گونه توضیحات بیشتری را درباره علت این تصمیم و برکناری شخصیتی در این سطح را اعلام نکرده و تنها به تقاضای بندر بن سلطان در زمینه کناره گیری اش از این منصب اشاره کرده است.
ارسال نظر