ادامه بررسی مواد لایحه بودجه سال ۹۳
نمایندگان مصوب کردند که ۳۰ درصد از مبلغ فروش محصولات معادن سنگ آهن که پروانه بهره برداری آنها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است، به حساب خزانه داری کل کشور واریز شود.
به گزارش پارس به نقل از مهر، در جلسه روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی و در نوبت عصر در ادامه بررسی لایحه بودجه ۹۳ کل کشور نمایندگان در بخش درآمدی بودجه مصوب کردند که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی استخراج کننده معادن سنگ آهن که پروانه بهره برداری آنها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و یا شرکت های تابعه می باشند، موظفند بابت حق انتفاع پروانه بهره برداری از معادن فوق در سال ۱۳۹۳،۳۰ درصد مبلغ فروش محصولات خود (سنگ آهن خام، سنگ آهن دانه بندی و کنسانتره- شامل کنسانتره های تحویلی برای گندله سازی درون شرکت و کنسانتره فروشی به خارج از شرکت) را به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۳۰۴۱۹ جدول شماره پنج این قانون مرز خزانه داری کل کشور واریز نمایند.
پیش از این نمایندگان در بررسی بندی از لایحه بودجه کل کشور مقرر کرده بودند که حق بهره برداری از کلیه معادن در حال بهره برداری فعال و غیرفعال و نیز باطله های قابل فروش موجود در معادن متعلق به دولت و شرکت های تابعه و وابسته به آن سازمان به بخش های خصوصی و تعاونی با اولویت تعاونی واگذار و منابع حاصل از آن به ردیف شماره ۳۱۰۵۰۲ جدول شماره پنج این قانون واریز شود.
همچنین در جلسه نوبت عصر روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی بخشهای درآمدی لایحه بودجه سال ۹۳ نمایندگان مجلس مصوب کردند مالیات بر درآمد معادن به خزانه معین استان محل معدن واریز گردد.
وکلای ملت مصوب کردند مالیات بر در آمد سال ۱۳۹۲ هر یک از معادن سنگ آهن که پروانه بهره برداری آنها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و یا شرکتهای تابعه می باشد. به حساب خزانه معین استان محل معدن، سازمان امور مالیاتی استان واریز گردد.
در جلسه روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی و در نوبت عصر در ادامه بررسی بودجه سال ۹۳ کل کشور، نمایندگان همچنین در بخش درآمدی در بررسی بندی از یک تبصره از لایحه بودجه مصوب کردند که به منظور تشویق و جلب سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی بخش غیردولتی و تعاونی های تولیدی و تشکل های آب بران و شرکت های سهامی زراعی و شرکت های کشاورزی در امر احداث آب بندان ها، تسریع در احداث، تکمیل و تجهیز طرح های شبکه های فرعی آبیاری و زه کشی، اجرای عملیات آب و خاک کشاورزی و روش های نوین آبیاری و بهینه سازی مصرف آب و انرژی، دستگاه های اجرایی ملی و استانی از محل اعتبارات طرح های تملک دارایی های سرمایه ای مربوط ذیل برنامه های ۴۰۱۵۲ و ۴۰۲۰۱ اعتبارات مورد نیاز احداث و تکمیل طرح های موصوف را به میزان ۸۵ درصد به عنوان سهم دولت به صورت بلاعوض و ۱۵ درصد به عنوان سهم بهره برداران به صورت نقدی یا تامین کارگر یا تهاتر زمین یا کالای مورد نیاز در اجرای طرح پرداخت نمایند.
مناطق محروم و بهره بردارانی که در احداث شبکه های اصلی آبیاری و زه کشی مشارکت نموده باشند، از پرداخت سهم نقدی مشارکت در احداث شبکه های فرعی آبیاری و زه کشی معاف هستند.
ارسال نظر