یک روزنامه اتریشی:
۲۰۱۴ سالی سخت برای اوباما خواهد بود
یک روزنامه اتریشی با اشاره به انتخابات میاندوره ای کنگره که سال آینده در آمریکا برگزار می شود و وضعیت بد دموکرات ها برای کسب رای در این انتخابات، ۲۰۱۴ را سالی بسیار سخت برای اوباما ارزیابی کرد.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، روزنامه اتریشی" کوریر" در تحلیلی سال ۲۰۱۴ را سالی سخت برای اوباما ارزیابی کرده و نوشت: سال ۲۰۱۳ هم بهترین سالی نبود که اوباما تا به حال تجربه کرده بود. مسئله افشای جاسوسی های آژانس امنیت ملی آمریکا، مناسبات ایالات متحده با اروپا را خدشه دار کرد و در داخل نیز انتقاداتی را به وجود آورد.
از طرفی مناقشات بودجه ای در سال ۲۰۱۳ بین دموکرات ها و جمهوری خواهان به تعطیلی موقتی دولت انجامید. پروژه پرستیژی اوباما یعنی اصلاحات در بخش سلامت و خدمات درمانی آمریکا هم با شروع خوبی همراه نبود و با موانعی روبرو شد.
در ادامه این مطلب آمده است: ۲۰۱۴ باید سال بهتری برای اوباما باشد. اما قابل پیش بینی است که این سال هم می تواند سالی بسیار ناراحت کننده و سخت برای رئیس جمهوری آمریکا باشد.
۲۰۱۴ سال انتخابات در آمریکاست و همانگونه که شواهد نشان می دهد حزب دموکرات اوباما وضعیت بدی برای شرکت در این انتخابات دارد.
در انتخابات میاندوره ای کنگره ۲۰۱۴ آمریکا ۳۶ فرماندار، ۳۵ سناتور و همه اعضای مجلس نمایندگان خود را از نو انتخاب می کند. در حال حاضر جمهوریخواهان اکثریت را در مجلس نمایندگان در اختیار دارند.
بر اساس نظر سنجی های اخیر ۴۹ درصد رای دهندگان آمریکایی در این انتخابات به جمهوریخواهان رای خواهند داد و تنها ۴۴ درصد به دموکرات ها رای می دهند. به این ترتیب نتایج نظر سنجی های اخیر برای اوباما شگفت آور و فال بد است و این در حالی است که گناه مناقشات بودجه ای در آمریکا بیشتر به گردن کنگره و جمهوری خواهان آمریکایی افتاد.
تحلیل گران بر این عقیده بودند که جمهوری خواهان در سایه مناقشات بودجه ای آسیب سختی می خورند؛ این در حالی است که حالا نتایج آمارها و نظر سنجی ها بر عکس این اظهار نظرها را نشان می دهد.
این روزنامه اتریشی در بخش دیگری از این مطلب نوشت: البته اوباما خود را آماده نبرد کرده است. وی به تفاوت درآمد روز افزون بین اقشار مختلف جامعه آمریکا اشاره کرده و آن را عامل محدودیت در رشد اقتصادی و تهدیدی برای طبقه متوسط جامعه می داند.
اوباما در این باره همچنین تاکید کرده است که من بر این عقیده ام که این مسئله چالش اصلی دوره ما است. آنچه که من در این راستا انجام می دهم موتور حرکتی برای همه چیز است.
رئیس جمهوری آمریکا برای اینکه با نابرابری های اجتماعی در جامعه مبارزه کند می خواهد حداقل دستمزد در این کشور را افزایش دهد. وی می خواهد همچنین اتحادیه های کارگری را تقویت کرده، به مناطق محروم رسیدگی و روی تحصیل و بخصوص اصلاح بخش سلامت جامعه آمریکا تاکید دارد.
این در حالی است که به اعتقاد جمهوریخواهان هر کدام از این ایده ها محدودیت ایجاد می کند و رد این ایده ها از طرف جمهوریخواهان برای دموکرات ها خطرناک می باشد. مثلا در مسئله اصلاح بخش خدمات درمانی و سلامت جامعه آمریکا هشتاد درصد جمهوری خواهان نوع و روشی را که اوباما در این زمینه مد نظر دارد رد می کنند.
حالا این مسئله مطرح است که آیا دموکرات ها موفق خواهند شد با پرداختن به مسئله نابرابری های اجتماعی و پروژه های وابسته به آن رای دهندگان خود را بسیج کنند و به حرکت وا دارند.
ارسال نظر