تعریف علی مطهری از بازی نوید محمدزاده
در هجدهمین جشن مدیران تولید که با تقدیر از چند فعال سینمایی برگزار شد، علاوه بر هنرمندان، جمعی از فرماندهان نظامی، نمایندگان مجلس و چهرههای سیاسی حضور داشتند. در این مراسم، از عملکرد تهیهکنندگان سینما و فتح گیشه سینماها توسط فیلمهای زرد انتقاد شد.
نخستین تقدیر از حبیب اسماعیلی صورت گرفت که با حضور فریدون صباغزاده، فریدون جیرانی، علیرضا زریندست و غلامرضا موسوی انجام شد.
او پس از دریافت لوح خود گفت: «امیدوارم همه صنوف به یکپارچگی برسند. مدیر تولید به عنوان نماینده تهیهکننده باید تلاش کند بهترین برنامهریزی برای ساخت یک فیلم به وجود بیاید.»
در ادامه و با حضور مهدی سجادهچی، مصطفی کواکبیان و کامران ملکی، از محمد بانکی تجلیل شد.
محمد بانکی پس از تقدیر، در سخنانی گفت: «ایکاش تهیهکنندگان سینمای ایران از مدیران تولید یاد بگیرند. همه منتظرند پول بگیرند تا مدیر باشند. من قبل اینکه بخواهم راجع به دستمزدها و پولشویی بگویم، باید اشاره کنم که مشکل از طرف همان تهیهکنندگان است که امروز روی کار هستند و نمیخواهند انجمن تهیهکنندگان شکل بگیرد تا مشکل برطرف شود. متأسفانه ما بعد از ۴۰ سال یک انجمن مشخص نداریم در حالیکه همه ادعای تهیهکنندگی دارند.»
سپس، مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس شورای اسلامی، در واکنش به برخی انتقادها گفت: «امشب برخی گلایهها را شنیدیم که نه در بحث کمیسیون فرهنگی بود و نه دولت. از افزایش قیمتها گفته شد. امیدوارم بتوانیم در حد توان کاری انجام دهیم. بحث مبارزه با رانتخواری و سوءاستفاده از موقعیتهای شغلی و فساد هم مطرح شد که امیدوارم در قالب هنر بتوانیم آنها را نشان دهیم و بتوانیم تأثیرات آن را در جامعه ببینیم.»
حبیب الهیاری دیگر سینماگری بود که مورد تقدیر قرار گرفت که برای اینکار، سیدمحمود دعایی، جمشید هاشمپور، احمد مازنی (نماینده مجلس)، جلال معیریان و مجتبی راعی در جایگاه حاضر شدند.
الهیاری در سخنانی کوتاه پیشنهاد کرد که سیمرغ بلورینی برای اهدا به مدیران تولید در جشنواره فجر در نظر گرفته شود.
احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هم در سخنانی با اشاره به ضرورت نظامی صنفی هنر گفت: «مساله هنرمندان در ایران نداشتن نظام صنفی است و این در شأن هنرمندان نیست که در سطح وزارت کار بخواهند پرونده ایجاد کنند. آنها کمتر از پزشکان نیستند که نظام جداگانه داشته باشند. ما طرح تأسیس سازمان نظام صنفی هنر را تهیه کردیم و به وزارت ارشاد و دیگر صنوف دادیم تا آن را مطالعه کنند. اشکالاتی در طی یک سال گذشته وجود داشت و سو تفاهمهایی ایجاد شد که حاکمیت میخواهد در کار هنرمندان دخالت کند. توضیح این است که قانون نظام صنفی باید ایجاد شود و بعد خودشان رأی گیری و نماینده خواهند داشت. اشکال دوم این است که برخی منافعشان در نداشتن قانون و سازمان است که مدیران تولید در حل این مورد میتوانند نقش مؤثری داشته باشند.»
در ادامه، با حضور مجید انتظامی، منوچهر محمدی، عزیرالله حمیدنژاد و بهمن اردلان از تقی علیقلیزاده تقدیر شد.
سپس با حضور نرگس آبیار، گوهر خیراندیش، زهرا کاوه، طیبه سیاوشی و فاطمه ذوالقدر (نمایندگان مجلس)، آزیتا موگویی مورد تقدیر قرار گرفت.
آزیتا موگویی در سخنانی گفت: «خوشحالم که مقامات کشوری و لشکری در این مراسم حضور دارند. من از شماها خواهش دارم که وقتی جایی با ضایع شدن حق اهالی فرهنگ مواجه شدید، از ما حمایت کنید.»
فاطمه ذوالقدر، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در همین رابطه توضیح داد: «ما از حضور زنان در عرصه سینما و هنر حمایت میکنیم. ما در مجلس برای رفع توقیف فیلمها نیز کمک کردیم.»
تقدیر از رضا زنجانیان وفا و اهدای دیپلم افتخار برای مدیریت تولید فیلم «۲۳ نفر» به او، دیگر بخش این مراسم بود که با حضور محمدرضا باهنر، حسن آقاکریمی، امیر قربانی، ناصر نامجو و هارون یشایائی انجام شد.
محمدرضا باهنر، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلی در سخنانی تاکید کرد: «امیدوارم از این نمونه فیلمهای ارزشمند بیشتر ساخته شود. «۲۳نفر» کار فاخری بود و سال گذشته جملهای گفتم که میخواهم تکرار کنم؛ متاسفانه این روزها فاخر بودن فیلم با درآمد گیشه هماهنگی ندارد و هرچه اثر زردتر باشد، گیشه آن رونق بیشتری دارد. برای همین نیاز به کار ویژه است تا کارهای سینمایی که روی پرده میروند، ارزشمندتر باشند.»
تقدیر از بهزاد هاشمی برای مدیریت تولید فیلم «شبی که ماه کامل شد»، دیگر بخش این مراسم بود که با حضور فریدون شهبازیان، تورج منصوری، سردار مهدی ربانی (از فرماندهان ارشد سپاه) و محمد بزرگنیا انجام شد.
در ادامه این مراسم، لوح تقدیر به حسین هادیانفر برای مدیریت تولید فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» تعلق گرفت. علی مطهری که به این مناسبت در جایگاه قرار گرفته بود، گفت: «این فیلم را من دیدم و بسیار لذت بردم و از بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی لدت بردم.»
او ضمن تشکر از برگزارکنندگان این جشن تاکید کرد: «باید سوژههایی انتخاب شوند که مسئله حداکثری مردم باشد. سینما را صرفا با نگاه سرگرمی نبینیم و دیگر تاثیرگذاریهای ان را نیز ببینیم.»
در پایان این مراسم، همه سینماگرانی که از آنها تجلیل شد، روی صحنه آمدند و عکس یادگاری گرفتند.
جمشید هاشمپور، سعید سهیلی، مهدی صباغزاده، علیرضا زریندست، احترامالسادات برومند، محمد متوسلانی، کامبوزیا پرتوی، محمدمهدی عسگرپور، گوهر خیراندیش، جهانگیر الماسی، سیدجمال ساداتیان، رضا ناجی، پرویز آبنار، سیدمسعود اطیابی، رضا مقصودی، محمد رحمانیان، مجید انتظامی، فریدون جیرانی، غلامرضا موسوی، فریبا کوثری، پژمان بازغی، لاله اسکندری، مهرداد فرید و... از جمله سینماگران حاضر در این مراسم بودند.
ارسال نظر