انتقاد به حذف سلبریتیها از جریان کمکرسانی
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از حذف چهرههای سرشناس و معروف در جریان جمعآوری کمک برای سیلزدگان، گفت: این رویه به بیاعتمادی دامن میزند.
به گزارش پارس نیوز، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از حذف چهرههای سرشناس و معروف در جریان جمعآوری کمک برای سیلزدگان، گفت: این رویه به بیاعتمادی دامن میزند.
احمد مازنی در گفتوگو با خانه ملت با اشاره به حذف چهرههای معروف و سرشناس از جریان جمعآوری کمکهای مردمی برای سیلزدگان گفت: محدودیتی در خصوص استفاده از شبکهها و گروههای اجتماعی، NGOها و اشخاص چهره و سرشناس در مورد جمعآوری کمکهای مردمی برای سیلزدگان ایجاد شد؛ در حالی که باید بدانیم اصلا خیرین برای همین امور هستند و چرا نباید از این ظرفیتهای مردمی، هیئتها، خیریهها ، NGOها و ورزشکاران و هنرمندان استفاده کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعلام کردند به دلیل آنکه در جریان زلزله سرپل ذهاب برخی پولی جمع کردند و از مردم کلاهبرداری شد، چنین تصمیمی گرفته شده در حالی که نباید برای یک بینماز، درِ مسجد را بست؛ لازم بود به مردم گزارش دقیق داده شود که چه کسی پول آنها را دریافت و سوءاستفاده کرده است.
وی افزود: اینکه گفته شود هر فرد مشهوری از رهگذر جمعآوری کمکهای مردمی به دنبال سوء استفاده یا فرصتطلبی بوده، صحیح نیست زیرا حکومت به همان اندازه که به رهبران سیاسی و مذهبی برای بسیج مردم و مقابله با آسیبها و مشکلات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و حتی نظامی نیاز دارد، به هنرمندان و ورزشکاران سرشناس نیز نیازمند است زیرا شاید بخش قابل توجهی از جوانان بر اساس علاقه خود به این افراد برای کمک به نظام، دولت و ملت وارد صحنههای مختلف شوند.
مازنی تاکید کرد: نباید خود و جامعه را از این فرصت محروم کرد زیرا نهایتا کار به چند نهاد دولتی و حکومتی محدود میشود و با چنین تصمیماتی زمینه برای فاصله گرفتن هنرمندان از مسئولان و ایستادن رو در روی آنها فراهم میشود یا اینکه در بهترین حالت منزوی میشوند، حرف نمیزنند و مداخله نمیکند در صورتی که ظرفیت بسیار خوبی هستند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: رابطه مسئولان با هنرمندان، فرهیختگان، ورزشکاران و چهرههای سرشناس عرصههای مختلف باید گفت و گو محور باشد؛ یعنی مدارا، تحمل و استفاده از تمام ظرفیتها و نگاهها زیرا اگر تمام گروههای اجتماعی، فرهنگی، هنری، سیاسی و اقتصادی را در موقعیتی قرار دهید که جامعه احساس کند نباید به آنها اعتماد کند، مردم با خود میگویند پس چرا باید به شما اعتماد کنیم لذا این رویه به بیاعتمادی دامن میزند.
ارسال نظر