خاله شادونه از برنامه جدیدش در تلویزیون میگوید
در اسفندماه دوباره خاله شادونه با دهکده کوهستانی به تلویزیون برگشت و یکشنبه، سهشنبه و جمعه روی آنتن بود.
به گزارش پارس نیوز، در اسفندماه دوباره خاله شادونه با دهکده کوهستانی به تلویزیون برگشت و یکشنبه، سهشنبه و جمعه روی آنتن بود. در ایام نوروز هم تا شانزدهم هر روز پخش میشود؛ همانطور که ملیکا زارعی(خاله شادونه) در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به این نکته اشاره کرد. او گفت: خاله شادونه در کلبه کوهستانی امسال مهمان خانههای مردم است و مردم دوست داشتنی صبحها میتوانند این برنامه را در ایام نوروز تماشا کنند. این سری خاله شادونه در دهکدهای است که اهالی دهکده هر روز یک موضوعی را دنبال میکنند. این سری برنامه با سری قبل متفاوت است، زیرا شخصیتهایی به اهالی دهکده اضافه میشود و آن شخصیتهای جدید هم ماجراهای تازهای دارند.
وی افزود: سعی کردیم موضوعات آموزنده در قالب نمایشی نشان دهیم. موضوعات آموزشی چه بخواهیم و چه نخواهیم مهم هستند و در عین حال بچههای امروزی اول باید جذب یک برنامه بشوند و بعد از جلب، دقت میکنند و یک مقدار به تلویزیون نزدیکتر میشوند. آن وقت است که میتوانیم آرام آرام آموزشهای موردنظرمان را به بچهها انتقال بدهیم. ضمن اینکه فکر میکنم آنقدر شرایط تغییر کرده که باید جاذبههای برنامهسازی را ارتقاء بدهیم. زیرا الان هر بچهای بیننده برنامههای کودک است در کنار خودش یک گوشی تلفن همراه و تبلت در اختیار دارد آنقدر باید برنامههای فکر شده و جذابی را ارائه بدهیم این وسایل را کنار بگذارد و ما را ببیند.
زارعی در پاسخ به این سوال که برای کودک و تلویزیون چه آرزویی در سال آینده دارید، تأکید کرد: من فکر میکنم تلوزیون ما باید برنامههای خوب و با کیفیت برای بچهها تولید کند. همه همکاران ما تلاش کنند برنامههای جذابی را برای بچهها داشته باشند وقتی این اتفاق بیفتد جلوی خطرات استفاده از دیگر وسایل ارتباطی هم گرفته میشود. اجازه بدهیم بچهها از برنامههای تلویزیونی لذت ببرند. وقتی برنامههای خوب از تلویزیون پخش شود چه در ایام نوروز و چه بعد از تعطیلات بچهها با تلویزیون و برنامهها احساس خوبی پیدا میکنند.
نادر داهیم نقش کودن را در کلبه کوهستانی خاله شادونه ایفا میکند. او اعتقاد دارد برای ساخت کار کودک باید آموزش سرلوحه برنامهسازی قرار بگیرد. از روشهای مختلف آموزش و تربیتی کارشناسانه استفاده شود که خدایی ناکرده در جریان رشد، کودک دچار انحراف نشود. او همچنین اشاره کرد که باید برنامهها و انیمیشنهای ایرانی تولید شود تا جلوی تماشای انیمیشنهای خارجی که هیچ ربطی به فرهنگ و آداب و رسوم ما ندارند گرفته شود.
امیر زریوند را کمتر در این سالها روی آنتن دیدهایم. او در دهکده کوهستانی خاله شادونه 5 نقش پدر و چهار برادر شادونه را بازی میکند. وی در پاسخ به این سوال که چرا در عرصه بازیگری کمرنگ شدید، باندبازی را محور اصلی این اتفاق دانست و گفت: گستردگی فضای باندبازی و مافیا باعث کمرنگ شدن بازیگریام شده است. آدمها یک درصد خاصی کار میکنند و بقیه مجبور میشوند حرکتشان کند شود. من از اینکه یک شغل دیگر دارم که باعث میشود دلبخواهتر کار کنم و تن به هر نوع فضای کاری ندهم، بسیار خوشحالم.
زریوند درباره سال آینده تلویزیون، تصریح کرد: اگر تلویزیون در سال جدید بخواهد به موفقیت برسد در راستای کودک باید متنوعتر به میدان بیاید و در عین حال رنگ و شادی را برای کودک بیشتر کند. هرچه قدر شادی و تنوع و رنگ بیشتر و فضا تکنیکیتر باشد یقیناً بیننده هم بیشتر خواهد شد دست بکشیم از یکی دو شخصیت تلویزیونی که همواره تکرار میشوند. تلویزیون نیاز دارد مثل دهه 70 برنامهها و شخصیتهای متنوع، عموها و خالههای متعدد ببیند.
امیر فیضی کارگردان «کلبه کوهستانی خاله شادونه» است او اعلام کرد بعد از عید نوروز هم طبق توافق همان روزهای یکشنبه، سهشنبه و جمعه روی آنتن شبکه دو سیما خواهیم بود. فیضی با انتقاد از رویه برخورد تلویزیون با برنامههای کودک، تصریح کرد: گلایهام این است که چرا سال هاست «قصههای مجید» ساخته نمیشود، کارهایی مثل «قصههای تا به تا» تکرار نمیشوند و سازندگان با اصالت برنامهها و سریالهای کودکانه هم فراریشدهاند. چون با کودک در تلویزیون سادهانگارانه برخورد شده است. متأسفانه وقتی تلویزیون ما افتاد در کسب درآمد و خودمان هم شامل آن هستیم، بچهها فراموش شدند. البته که در تلویزیونهای دنیا به فکر درآمدزایی هستند اما برمبنای یک اصول و اسلوب رفتار میکنند.
ارسال نظر