امین حیایی و رویا نونهالی داوران مسابقه استعدادیابی «عصر جدید»
اسامی هیات داوران مسابقه بزرگ استعدادیابی «عصر جدید» اعلام شد.
به گزارش پارس نیوز، رویا نونهالی، امین حیایی، آریا عظیمینژاد و سید بشیر حسینی داوران این رقابت بزرگ خواهند بود که برای اولین بار در تلویزیون ایران تولید میشود و در سه زمینه ورزشی، هنری و سرگرمی به داوری استعدادهای ایرانی می نشینند.
رویا نونهالی
بازیگر سینما و تئاتر و فارغالتحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و در سابقه حرفهای 35 سالهاش، بارها در فستیوالهای معتبر داخلی و بینالمللی صاحب جوایز برتر شده است.
نونهالی نخستین سیمرغاش را در سال ۶۷ برای بازی در «عروسی خوبان» کسب کرد و بازی کوتاه اما تاثیرگذارش در «بوی کافور، عطر یاس»ِ بهمن فرمانآرا، دومین سیمرغ را برایش به ارمغان آورد.
نقش «ناتاشا» در سریال پلیسی «خواب و بیدار» در ذهن مخاطبان است و نقش بااُبهّت «بلقیس دیوانسالار» در سریال شهرزاد هم از بازیهای شاخص اوست؛ نقشی که آخرین جایزه رویا نونهالی، یعنی تندیس بهترین بازیگر زن از جشن حافظ در سال ۹۷ را برایش رقم زد. تندیس طلایی فستیوال «رامین» فرانسه و جایزه جشنواره «فستیگیوس» آمریکا از جمله افتخارات بینالمللی رویا نونهالی محسوب میشود.
امین حیایی
بازیگر پرکار سینما و شبکه نمایش خانگی، با تجربههایی در تئاتر و خوانندگی، دیگر داور مسابقه بزرگ استعدادیابی «عصر جدید» است. حیایی در نزدیک به ۳دهه فعالیت هنری با حدود یکصد تجربه بازیگری در فیلمها و سریالهای پرمخاطب، جوایز مختلفی را از جشنواره فیلم فجر و جشن سینمایی-تلویزیونی حافظ از آن خود کرده است.
حیایی یک سال است که خود موسسه استعدادیابی بازیگری دارد با 2 هزار هنرجو و تدریس دوره پیشرفته بازیگری بر عهده اوست. بازی حیایی در آثاری چون «هتلکارتون»، «مزاحم»، «مهمان مامان»، «بیداری رویاها»، «اثیری»، «شب»، «دستهای آلوده»، «سهگانه اخراجیها»، «دارکوب»، «شعلهور» و «ساخت ایران» در حافظه بینندگان نقش بسته است. وی امسال و در دوره سی و هفتم جشنواره فیلم فجر، فیلم «درخونگاه» به کارگردانی سیاوش اسعدی را دارد که شنیدهها از بازی متفاوت و قوی او میگویند.
آریا عظیمینژاد
داور موزیسین «عصر جدید» آریا عظیمینژاد است؛ نوازنده سهتار و آهنگساز موسیقی متن و تیتراژ فیلمهای سینمایی، مستندها، تئاترها و سریالهای متعدد که فارغالتحصیل رشته موسیقی است. هنردوستان، موسیقی متن فیلم سینمایی «میم مثل مادر» و تیتراژ سریال پربیننده «پایتخت» را از او در خاطر دارند. او که نزد اساتید نامآوری مثل جلال ذوالفنون، فرهاد فخرالدینی و مصطفی کمالپورتراب، هنر آموخته است و از فعالیتهای محوریاش، حفظ و اشاعه موسیقی نواحی است، موسیقی فیلمهای شاخصی همچون «طلا و مس»، «بیداری رویاها»، «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین» و «پارکوی» و سریالهایی همچون «او یک فرشته بود»، «زیرِ هشت»، «دودکش و پزشکان» را در کارنامه دارد و برای خوانندگان بزرگی آهنگ ساخته است. سالار عقیلی، محمد اصفهانی و علیرضا عصار از این جملهاند. آشنایی این آهنگساز با «جاسلین پوک» نوازنده معروف بریتانیایی پای عظیمینژاد را به ساخت موسیقی متن برای فیلمهای بینالمللی هم باز کرد. عظیمینژاد هم بارها توانسته جوایز مهمی را برای ساختههایش از جشنوارههای معتبر دریافت کند. مقام دوم جشنواره موسیقی بریتانیا در رشته موسیقی فولکلوریک با تکنوازی سهتار، از جمله افتخارات بینالمللی اوست.
سیدبشیر حسینی
دیگر داور این رقابت بزرگ سیدبشیر حسینی است. او کارشناسی ارشد حقوق و دکترای ارتباطات دارد، عضو هیئتعلمی و مدیر گروه مدیریت و علوم نوین رسانه دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیماست، استاد دانشگاههای علامه طباطبایی، تهران، خبر وامام صادق است و سالهاست با تدریس و تحقیق، در حوزه حقوق فرهنگ و حقوق بینالملل ارتباطات، سیاستگذاری فرهنگ و ارتباطات و مدیریت رسانه و آیندهپژوهی تحولات فرهنگی تکنولوژیک و علوم نوین رسانه فعالیت دارد.
حسینی مولف 9 مقاله از جمله دیدن پشت پردهها، سواد رسانهای؛ اکسیر ارتباطات و طراحی الگوی آموزش سواد رسانهای به نوجوانان و نویسنده 16 کتاب از جمله آیندهپژوهی تحولات وب، لایک ممنوع، ماهعسل مجردها و حقوق مخاطب در برابر رسانههای جمعی ایران، انگلیس و آمریکاست. این داور عصر جدید، ریاست شورای سیاستگذاری و عضویت هیات علمی المپیاد بینالمللی سواد رسانهای، عضویت گروه تالیف کتاب تفکر و سواد رسانهای پایه دهم و رتبه استاد برتر پژوهشی و آموزشی دانشگاه صداوسیما در سال ۹۴ را در کارنامه دارد و از فعالیتهای برجستهاش، تدریس در کارگاههای تخصصی بینالمللی به زبانهای انگلیسی، عربی و فرانسوی در حوزه سواد رسانهای است.
ارسال نظر