سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهار کرد: مجرمان و  کلاهبرداران سایبری  با شگرد‌ها و ترفند‌های مختلف سعی دارند اطلاعات کارت بانکی شهروندان را به دست آورده و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها کنند.

وی افزود: در یکی از این شگرد‌ها مجرم اقدام به ارسال پیامکی جعلی با عنوان توقیف خودرو کرده و در ادامه شما را به یک سایت جعلی یا فیشینگ هدایت می‌کند تا به بهانه مشاهده اطلاعات بیشتر و پرداخت مبلغ ۲ هزار تومان اطلاعات کارت شما را سرقت کند.

 

سرهنگ رجبی با بیان اینکه به منظور شناسایی اینگونه پیام‌های جعلی همواره باید به نکاتی توجه کرد، تصریح کرد: در اینگونه پیام‌ها از شما درخواست می‌شود مبالغ اندکی را پرداخت کنید، سپس کلاهبردار برای پرداخت شما را به یک لینک جعلی هدایت می‌کند، لذا در این زمان باید توجه داشت که لینک درگاه‌های پرداخت مجاز و معتبر باید مرتبط با دامنه shaparak باشد.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، معمولا مجرمان سایبری از دامنه‌های رایگان نظیر.tk و.ga برای ایجاد سایت‌های فیشینگ استفاده کرده و در صورت مشاهده لینکی با این مشخصات، باید بیشتر از هر زمان به آن لینک‌ها شک کنید.