روسای مدرنا و فایزر چه کسانی هستند؟
رسانههای اسرائیلی اعلام کردند چند تن از مدیران ارشد شرکتهای آمریکایی «فایزر» و «مدرنا» که تبعات تزریق واکسن کرونای تولیدشده آنها طی روزهای گذشته در کشورهای مختلف جهان جنجالبرانگیز شده، از صهیونیستهایی هستند که به آمریکا مهاجرت کردهاند.
روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در گزارشی «آلبرت بورلا» مدیرعامل اجرایی و رئیس هیأت مدیره شرکت « فایزر » سازنده واکسن کرونای آمریکایی را یک اسرائیلی متعصب معرفی کرد.
در این گزارش که تصویری از بورلا را با کلاه یهودی کیپا بر سر، در حال روشنکردن شمعهای جشن «حنوکا» در یک رویداد مجازی ترتیبدادهشده توسط سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن در دسامبر سال ۲۰۲۰ نشان میدهد، به نقل از «ران درمر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، این فرد، مهاجری بازمانده از رویداد ادعایی «هولوکاست» معرفی میشود که والدینش در بین یهودیانی بودند که ادعا شده از شهر «تِسالونیکی» دومین شهر بزرگ یونان از دست نازیها نجات یافتهاند.
رسانه صهیونیستی «جوئیش ویس» هم در مطلبی به معرفی وی پرداخته و او را ساکن نیویورک از یهودیانی شهر تسالونیکی یونان معرفی میکند که همچنان اقوامی در آنجا دارد و به آنها سر میزند.
در این گزارش، «میکائیل دولستن» از دیگر مدیران ارشد شرکت واکسنسازی «فایزر» هم یک مهاجر یهودی با ریشه سوئدی معرفی شده که خانوادهاش در روزهای نخست جنگ جهانی دوم، از اتریش گریختهاند.
بنا بر این گزارش، او چند بار در جوانی به فلسطین اشغالی سفر کرده و یک سال از دوره تحصیلی خود را در «مؤسسه وایزمن» در فلسطین اشغالی گذرانده است.
تایمز اسرائیل هم «دولستن» را مهاجری یهودی معرفی میکند که در سال ۲۰۰۴ میلادی، از سوئد به نیویورک رفت.
فرد سومی که در گزارش رسانههای صهیونیستی به او اشاره شده، «تال زاکس» مدیر ارشد پزشکی شرکت «مدرنا» و سازنده دیگرواکسن کرونای آمریکایی است. بنا بر این گزارشها، او یک صهیونیست اسرائیلی متولد شهر حیفا در فلسطین اشغالی است و مدرک خود را از دانشگاه «بنگورین» در فلسطین اشغالی گرفته و تحقیقات تکمیلی خود را در مؤسسه ملی سلامت آمریکا گذرانده است.
حضور این افراد در جایگاههای مدیریتی شرکتهای آمریکایی پیشرو در تولید واکسن کرونا در جهان، در حالی است که در برابر استفاده از این واکسنها در بین مردم آمریکا و بخصوص جامعه بهداشتی و پزشکی این کشور به عنوان افراد در خط مقدمِ دریافت واکسن، تردیدهای زیادی وجود دارد.
اخیراً نتایج یک نظرسنجی نشان داد هزاران نفر از کارکنان بخش بهداشت آمریکا از بیم عوارض جانبی این واکسنها، حاضر نیستند واکسن کرونا دریافت کنند. به نوشته روزنامه «دیلیمیل»، طبق این نظرسنجی، ۶۰ درصد کارکنان یک مرکز نگهداری سالمندان در ایالت اوهایو، حدود نیمی از کارکنان بخش بهداشت یکی از مناطق کالیفرنیا و ۴۰ درصد از پرستاران شهر لسآنجلس از دریافت واکسن کرونا امتناع میکنند. شرکتکنندگان در این نظرسنجی میگویند از عوارض جانبی خطرناک دریافت این واکسن نگران هستند و نمیخواهند با آنها مانند موش آزمایشگاهی رفتار شود.
روزنامه آمریکایی «یواس تودی» هم بهتازگی از جانباختن یک پزشک آمریکایی حدود دو هفته پس از تزریق واکسن کرونا خبر داد.
بر اساس این خبر، «دکتر گروگری میشل» که در مرکز پزشکی «Mount Sinai» در ساحل میامی مشغول به فعالیت بود، پس از سکته مغزی که ناشی از کمبود پلاکت خون بود درگذشت و این در حالی است که او هیچ نوع سابقه بیماری نداشته است.
«هایدی نکلمن» همسر این پزشک گفت: «شوهرم کاملاً سالم بود و سابقه هیچ نوع بیماری نداشت اما سه روز پس از تزریق واکسن فایزر، به دلیل خونریزی داخلی به اورژانس مراجعه کرد و مرگ همسرم، با واکسن فایزر ارتباط داشت.»
وزارت بهداشت فلوریدا در بیانیهای اعلام کرد بازرسان پزشکی میامی، در حال بررسی مرگ این پزشک ۵۶ ساله هستند.
پیشتر «سونیا آسویدو» از کارکنان بخش بهداشت پرتغال، ۴۸ ساعت پس از تزریق واکسن کرونای شرکت فایزر به طور ناگهانی درگذشت. این زن ۴۱ ساله پس از اینکه در ۳۰ دسامبر(دهم دیماه) واکسن کرونای شرکت بیونتک-فایزر را تزریق کرد هیچ عارضه جانبی را احساس نکرد، اما در اول ژانویه درگذشت. در نروژ نیز دو زن پس از تزریق واکسن فایزر، جان خود را از دست دادند.
علاوه بر این گزارشها، گزارشهای زیادی هم درباره بروز عوارض در بین دریافتکنندگان این واکسنها دریافت شده است.
بنا بر یک گزارش، تنها چند روز پس از توزیع واکسن کرونای متعلق به شرکت فایزر، موارد متعددی از حساسیت و یک مورد ابتلا به کرونای دریافتکننده این واکسن گزارش شد.
روزنامه «نیویورکتایمز» پیشتر نوشته بود دو پرستار در ایالت آلاسکای آمریکا به واکسن فایزر حساسیت نشان دادهاند. یکی از این پرستارها که هیچگونه سابقه حساسیت نداشته، تنها 10 دقیقه پس از دریافت این واکسن دچار واکنش «آنافیلاکتیک» شد. به نوشته این روزنامه، پیش از این نیز، مواردی از حساسیت و بروز عوارض جانبی در دریافتکنندگان واکسن فایزر در انگلیس گزارش شده بود.
این در حالی است که تأیید واکسن فایزر از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و توزیع آن در این کشور در حالی انجام شد که مقامات بهداشتی هشدار داده بودند بررسیهای لازم بر روی این واکسن هنوز به اتمام نرسیده است.
تأیید واکسن فایزر در انگلیس حتی زودتر از آمریکا صورت گرفت و «آنتونی فائوچی» از مقامات گروه مقابله با ویروس کرونا در دولت آمریکا، آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.
علاوه بر این، بر اساس اطلاعات وبسایت رسمی وزارت دادگستری آمریکا، شرکت داروسازی فایزر در سابقه خود بزرگترین تخلف دارویی تاریخ را ثبت کرده است؛ تخلفی که بهجای برخورد قضایی جدی، با پرداخت ۲.۳ میلیارد دلار جریمه رفع و رجوع شد.
بنابر این گزارش، در سیستم قضایی آمریکا برای این شرکت تاکنون ۷۴ مورد محکومیت قطعی بابت «به خطر انداختن سلامت جامعه» تا «پنهانکاری در اثرکرد محصولات» یا «فریب کاری» ثبت شده است.
اخیراً رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است و با تشکر از وزارت بهداشت و دستاندرکاران تولید واکسن بومی آزمایششده برای مقابله با کرونا، این واکسن را مایه افتخار و عزت کشور خواندند و بر لزوم استمرار مراقبتهای بهداشتی مردم و انجام وظایف مسئولان برای مقابله با کرونا تأکید کردند.
این بیانات، با توجه به سوابق منفی شرکتهای واکسنسازی آمریکایی و انگلیسی، با استقبال مردم و بازخورد مثبت مواجه شد اما با این حال، برخی از رسانههای بیگانه، تلاش کردند این بیانات را که در راستای حمایت از سلامت جامعه و مردم طرح شده بود، بهگونه دیگری جلوه دهند که این اقدامات، با افشای تبعات استفاده از واکسنهای مذکور، کمرنگ شد.
ارسال نظر