لیبرمن: اسرائیل میتواند به اهداف ایرانی در عراق حمله کند
پروژه جدید ضد ایرانی که از هفته گذشته با اظهارات وزیر خارجه فرانسه رونمایی شده بود با اظهارات امروز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی (لیبرمن) تکمیل شد.
در هفته گذشته وزیر خارجه فرانسه در مورد لزوم مذاکره جدید با ایران در موضوعات مختلف از جمله توان موشکی آن سخن گفته بود و بلافاصله بعد از آن رویترز در خبری مدعی شده بود که ایران در انتقال موشکهای بالستیک به عراق و تسلیح گروههای شیعه این کشور با این تسلیحات هست.
«ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه اظهار داشته بود که ایران نمیتواند از مذاکره بر سر نگرانیهایی مانند آینده توافق هستهای، برنامه موشکی بالستیک خود و همچنین نقشش در ثبات خاورمیانه اجتناب کند.
هر چند هم مقامات ایرانی و هم عراقی ادعای رویترز را صریحا رد کرده اند، اما با این وجود جبهه غربی-اسرائیلی که از قبل نقشه خود را در این رابطه کشیده اند اهمیتی به رد شایعه رویترز نمیدهند و نقشه خود را گام به گام جلو میبرند.
در همینن رابطه «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در اظهاراتی مدعی شده که اسرائیل میتواند به اهداف ایرانی در عراق حمله کند.
رژیم صهیونیستی در ماههای گذشته نیز حملاتی را به نقاطی در سوریه به بهانه حضور مستشاران ایرانی و تسلیحات آنها انجام داده بود.
محدود کردن توان موشکی ایران و قطع ارتباطات سازنده ایران با کشورهایی همچون عراق، سوریه و لبنان مدت هاست که از سوی جبهه غربی-عربی-صهیونیستی دنبال میشود و سابقه آن را میتوان حتی در مذاکرات منجر به توافق هستهای (برجام) نیز مشاهده کرد.
در آن زمان نمایندگان ایران صراحتا اعلام کرده بودند که این مذاکرات فقط در خصوص برنامه صلح آمیز هستهای بوده و ایران هیچگاه در خصوص توان دفاعی خود وارد مذاکره نمیشود.
محدود کردن توان موشکی ایران و کنترل روابط ایران با محورهای مقاومت یکی از خواستههای اصلی دولت آمریکا به رهبری «دونالد ترامپ» نیز هست ودولتمردان آمریکایی بارها بر این امر تاکید کرده اند بطوریکه که حتی «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در شروطی که برای عادی سازی روابط واشنگتن با تهران اعلام کرده بر این دو امر تاکید کرده است.
همراهی عجیب فشار بیرونی با تحرکات داخلی
تمرکز غرب و رژیم صهیونیستی بر روی عراق و تهدید به حمله به مواضع ایران در این کشور در حالی انجام میشود که این روزها در داخل ایران جنجال بزرگی در مورد رفتار برخی از گردشگران عراقی در هنگام حضور در ایران ایجاد شده است.
همزمان شدن این دو موضوع با یکدیگر نمیتواند تصادفی باشد. از یک سو مردم ایران را علیه مردم عراق تحریک میکنند و از سوی دیگر مدعی ارسال موشکهای ایرانی به عراق شده و تهدید میکنند که به این کشور حمله خواهند کرد.
فراموش نکنیم که در ماههای اخیر پروژههای دیگری نیز برای برهم زدن رابطه ایران و عراق اجرا شده که از جمله آنها میتوان به تلاش برای دور کردن «حیدر العبادی» از محور مقاومت، مقصر نشان دادن ایران در بحران برق عراق و آتش سوزیهای هور العظیم اشاره کرد.
رابطه ایران و عراق بویژه پس از کمک شایان توجه جمهوری اسلامی ایران به بغداد در شکست دادن گروه تروریستی داعش و بازگشت آرامش به این کشور بسیار گرمتر از سابق شده و حضور میلیونی زائران ایرانی در مراسم اربعین حسینی نیز نشانی دیگر از نزدیکی دو کشور است.
تقویت روابط ایران و عراق در حالیکه سوریه نیز در آستانه رهایی از شر تروریست هاست، دشمنان محور مقاومت را به هراس انداخته که بدین ترتیب جایگاه خود را در منطقه پیش از گذشته از دست میدهند.
شایعه سازی در مورد موافقت روسیه برای خروج ایران از سوریه از یک سو و وارد کردن فشارهای بین المللی به تهران در خصوص سوریه، سنگ اندازی در برابر ارتش سوریه برای به تاخیر انداختن عملیات آزادسازی ادلب و احتمال انجام حمله شیمیایی دروغین در این کشور نیز تقریبا در همین راستا انجام میشود.
دور کردن ایران از همسایگان به معنای انزوای منطقهای ایران است. برخی از تحلیلگران عراق، سوریه و ... را حوزههای قدرت ایران میدانند و از دید آنها نیز کاهش رابطه با عراق یعنی از دست رفتن حوزه قدرت. وقتی جمهوری اسلامی بازوهای قدرت خود را دست بدهد غرب راحتتر میتواند با آن وارد مذاکره و گرفتن امتیاز شود.
وجود ایران قدرتمند نه به سود آمریکا و غرب و نه متحدان عربی-صهیونیستی آنهاست از همین رو پروژه جدا کردن ایران از عراق از مدتها قبل آغاز شده و مطرح شدن موضوع انتقال موشک به این کشور و سوء استفاده رژیم صهیونیستی از آن به هیچ وجه امری عادی نیست.
ارسال نظر