به گزارش پارس نیوز، 

ریاض صقر تصریح کرد: اسرائیل به چند علت نگران است. نگرانی اسرائیل از تغییر وضعیت مرز‌های (فلسطین اشغالی) است، زیرا ارتش سوریه به جبهه جولان رسیده است و برای اولین بار گام‌های خود را روی منطقه مرزی حائل با اراضی اشغالی قرار داده است. این وضعیت سبب شده است که اسرائیل نگران این پیشروی شود.

وی افزود: ارتش سوریه در این پیشروی خود اعتباری برای اسرائیل قائل نیست؛ به ویژه که هدفش رها شدن از شر این گروه‌های تروریستی است.

این تحلیلگر تصریح کرد: نگرانی اسرائیل به این باز می‌گردد که می‌خواهد بر قانون جداسازی به شماره ۳۳۹ شورای امنیت صادره در سال ۱۹۷۴ میلادی درخصوص جداسازی نیرو‌های نظامی ارتش سوریه و ارتش اسرائیل در جبهه جولان پافشاری کند.

وی افزود: اسرائیل می‌خواهد در مرز شمالی خود (شمال فلسطین اشغالی) احساس امنیت کند تا به وضعیت داخلی ملتهب خود بپردازد. اسرائیل نمی‌تواند به چند علت از جمله سیاسی و اقتصادی به ویژه بعد از تصمیم اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات هرگونه کالای تولیدی در شهرک‌های صهیونیست نشین به مرز‌های شمالی حمله کند.

صقر تصریح کرد: با وجود جنگ دائمی با اسرائیل و حمله مکرر آن به فرودگاه‌های نظامی و غیرنظامی در چند منطقه و حمایتش از گروه‌های تروریستی برای حمله به مواضع ارتش سوریه، ارتش سوریه به کنترل تمام نوار مرزی با جولان اشغالی سوریه نزدیک می‌شود. رسیدن ارتش سوریه به بلندی‌های اشغالی جولان حاوی این پیام برای اسرائیل است که ما به اراضی سوریه می‌آییم.