به گزارش پارس نیوز، 

روزنامه گاردین از اقدامات یک شرکت انگلیسی برای ساماندهی تجمعات ضد قطری و جمع کردن معترضان در مقابل دفتر نخست وزیر این کشور با پرداخت پول و احتمال دست داشتن کشورهای عربی مخالف دوحه در این زمینه خبر داد.

 «ترزا می» نخست وزیر انگلیس امروز (سه‌شنبه) میزبان «شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر در لندن بود. 

روزنامه گاردین ضمن اشاره به سفر آل ثانی به لندن نوشت، یک شرکت انگلیسی که متخصص در به کارگیری سیاهی لشگر برای فیلم‌ها یا رویدادها است، برای استفاده از مردم در تجمع مقابل «داونینگ استریت» مقر نخست وزیری انگلیس همزمان با حضور امیر قطر آگهی پرداخت پول منتشر کرده است. 

گاردین افزود این آگهی در حالی منتشر شده است که انتقاداتی علیه کشورهای حاشیه خلیج فارس برای پرداخت پول در تبلیغات و فعالیت‌های ضد قطر وجود دارد.

این شرکت که به هریک از افراد مایل برای شرکت در اعتراضات پیشنهاد ۲۰ پوند کرده، در آگهی خود گفته  است این اقدام برای ساخت یک فیلم یا تولیدات تلویزیونی نیست بلکه شرکت به دنبال جمعیت زیادی است تا فضای خالی مقابل داونینیگ استریت را در طول حضور امیر قطر پُر کنند. در آگهی این شرکت آمده بود شرکت‌کنندگان نیازی نیست چیزی بگویند بلکه تنها حضور فیزیکی افراد مهم است.

این شرکت انگلیسی گفته است بعد از آنکه متوجه شد دلیل پرداخت پول برای جمع‌آوری مردم در مقابل داونینگ استریت چه چیزی بود، عقب‌ کشید ولی این شرکت از افشای هویت مشتری که چنین درخواستی را داده بود، امتناع کرده است.

همچنین گفته شده است، تظاهرات دیگری که عصر دوشنبه (دیروز) در مقابل پارلمان انگلیس برگزار شد با حضور افرادی بود که به آن‌ها پول پرداخته شده است. این افراد پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده است قطریک میلیارد دلار به گروه‌های تروریستی پرداخت کرده است. 

یک دیپلمات قطری انگشت اتهام را به سوی کشورهای رقیب قطر در حاشیه خلیج فارس نشانه رفته که از سال گذشته قصد داشته‌اند این کشور را با لابی کردن و تبلیغات آنلاین، تحت محاصره اقتصادی قرار دهند. 

این دیپلمات قطری همچنین گفت، با وجود تلاش‌های اخیر برای انتشار دروغ درباره قطر، حضور امیر قطر  همکاری استراتژیک و تاریخی قطر و انگلیس را تقویت می‌کند. 

این آگهی‌ها، سوالاتی را درباره افزایش تاثیر پول کشورهای حاشیه خلیج فارس در انگلستان مطرح می‌کند. با ادامه درگیری سیاسی میان قطر و امارات و عربستان، تعداد زیادی آگهی ضد قطری در تابلوهای سطح شهر لندن وجود دارد. همچنین اعتراضات زیادی با حضور «خالد الحیل» یک تاجر قطری-انگلیسی که قبلا کنفرانسی ضدقطری را در لندن سازماندهی کرده بود، برگزار شده است.