واکنش صهیونیستها با خروج آمریکا از شورای حقوق بشر
مقامهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به کانال ۱۰ تلویزیون این رژیم گفتهاند خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل باعث خواهد شد جلوگیری از طرحهای ضد این رژیم دشوارتر شود.
منابع خبری روز چهارشنبه مدعی شدهاند مقامهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با تصمیم آمریکا برای خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد مخالف هستند.
مقامهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به کانال ۱۰ تلویزیون این رژیم گفتهاند خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل باعث خواهد شد جلوگیری از طرحهای ضد این رژیم دشوارتر شود.
«باراک راوید»، خبرنگار ارشد کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد علیرغم استقبال «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی از تصمیم آمریکا، وزارت خارجه این رژیم ناراضی هستند و بیم دارند که این اقدام باعث خواهد شد جلوگیری از طرحهای ضداسرائیلی در این شورا دشوارتر شود.
مطابق این گزارش، مقامهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با آنکه عملکرد شورای حقوق بشر را علیه این رژیم جانبدارانه میدانند متعقدند که آمریکا با عضویت در این شورا از اقدامات شدید علیه اسرائیل جلوگیری کرده بود. این مقامها گفتهاند بیم آن دارند که اعضای شورا اکنون بخواهند فهرست سیاه شرکتهای اسرائیلی فعال در شهرکهای کرانه باختری، قدس شرقی و بلندیهای جولان را منتشر کنند.
مقامهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی میگویند اکنون، بدون عضویت آمریکا در شورا عاملی برای جلوگیری از انتشار فهرست سیاه این شرکتها وجود ندارد.
صهیونیستها، زمان خروج آمریکا از شورای حقوق بشر را هم دردسرساز دانسته و گفتهاند این تصمیم چند ماه پیش از اتمام دوران ریاست «زید بن رعد»، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل صورت میگرفت. صهیونیستها معتقدند «زید بن رعد» علیه اسرائیل سوگیری دارد و امیدوار بودهاند آمریکا با اعمال فشار روی دبیر کل سازمان ملل فردی حامی این رژیم را برای دوره بعد روی کار میآورد.
«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا و «نیکی هیلی»، نماینده این کشور در سازمان ملل بامداد چهارشنبه (۳۰ خردادماه) خروج این کشور از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را اعلام کردند.
خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، بعد از ناکامی این کشور در خارج کردن رژیم صهیونیستی از دستور کار دائمی این شورا صورت میگیرد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال۲۰۰۷ با رأی مثبت به بند هفتم مربوط به وضعیت حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین، اقدامات رژیم صهیونیستی را به یک موضوع دائمی در دستور کار این شورا تبدیل کرد. آمریکا ماه گذشته تلاش کرده بود با رأیگیری بر سر قطعنامهای در مجمع عمومی، این بند را لغو کند.
ارسال نظر