درس اخلاق رئیسجمهور فرانسه به یک نوجوان
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در جریان هفتاد و هشتمین مراسم یادبود ژنرال «شارل دو گل» در شهر «سورزن»، به یک نوجوان که او را به طور غیرسمی خطاب کرد، درس اخلاق داد و او را در مقابل دوربین تحقیر کرد.
رئیسجمهور فرانسه در جریان مراسمی رسمی به یک نوجوان که او را به طور غیررسمی خطاب کرده بود، درس اخلاق داد و او را در مقابل دوربین تحقیر کرد.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در جریان هفتاد و هشتمین مراسم یادبود ژنرال «شارل دو گل» در شهر «سورزن»، به یک نوجوان که او را به طور غیرسمی خطاب کرد، درس اخلاق داد و او را در مقابل دوربین تحقیر کرد.
در این گزارش آمده است زمانی که این نوجوان از میان جمعیت با صدای بلندی گفت «منو (مخفف امانوئل) حالت چطوره؟» رئیس جمهور فرانسه درباره اینکه به او درس اخلاق بدهد، لحظه ای درنگ نکرد.
مکرون در اظهاراتی تند خطاب به این نوجوان گفت: نه، نه، تو در یک مراسم رسمی هستی و نمی توانی اینگونه رفتار کنی. تو می توانی مثل یک دلقک رفتار کنی اما امروز سرود ملی فرانسه و سرود پارتیزان ها را می خوانیم. تو باید من را «آقای رئیس جمهور» یا «آقا» خطاب کنی.
این نوجوان فرانسوی سپس سرش را به نشانه تأیید حرف های مکرون تکان داد؛ اما رئیس جمهور فرانسه به همین بسنده نکرد و به درس اخلاقش ادامه داد. وی افزود: تو باید کارها را به روش صیح آنها انجام دهی. زمانی که می خواهی انقلابی را شروع کنی باید مطالعه داشته باشی تا مدرک و دانش مورد نیاز را کسب کنی. پس از آن می توانی دیگران را نیز نصیحت کنی.
تصاویر ویدئویی از این رویداد بی درنگ در فضای مجازی منتشر شد. کاربران توییتر در واکنش به این اتفاق به دو دسته تقسیم شده اند. عده ای ضمن حمایت از این نوجوان از واکنش مکرون انتقاد و آن را غیرضروری دانسته اند. برخی نیز واکنش رئیس جمهور فرانسه را «احمقانه» و خنده دار توصیف کرده اند. برخی از کاربران نیز از اینکه مکرون حتی پس از عذرخواهی این نوجوان به سخنرانی «بیهودهاش» ادامه داده و او را در مقابل دوربین تحقیر کرده است، وی را مورد انتقاد قرار داده اند. این در حالی است که یکی از کاربران در توییتی نوشت من طرفدار مکرون نیستم اما در این مورد با او موافقم. نباید رئیس جمهور را اینگونه (با اسم کوچک) خطاب کرد. یکی دیگر از کاربران توییتر نیز ضمن حمایت از واکنش مکرون نوشت: تصور کنید اگر کسی ملکه انگلیس (الیزابت دوم) را با «هی، لیزی، چه خبر؟» مورد خطاب قرار می داد، چه اتفاقی می افتاد.
ارسال نظر