ثمرات برجام بعد از دو سال باید در معرض قضاوت قرار بگیرد
عضو شورای نظارت بر رسانه ملی گفت: اینکه بگوییم هیچ منتقدی نباید اظهار نظر کرده یا صاحب تریبون باشد و یا اینکه منتقدان موضعگیری نکنند، ضد ذات رسانه است.
سیداحسان قاضی زاده هاشمی عضو شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در گفتوگو با خبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان در واکنش به انتقادها نسبت به پخش اظهاراتی درباره برجام در یکی از برنامههای رسانه ملی گفت: اکنون با گذشت ۲ سال از عمر برجام، دوران عمل و بررسی نتایج آن رسیده است.
وی با اشاره به اینکه حداقل طی این مدت زمان باید بخشی از این ثمرات عینی شده باشد، افزود: طبیعتا این اتفاقات و نتایج در سطح جامعه باید در معرض قضاوت افکار عمومی قرار گیرد.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: زمانی که برجام در معرض قضاوت قرار میگیرد، مسلما دیدگاههای کارشناسی میتواند موافق یا مخالف آن باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید براینکه رسانه به دلیل رسالت خود می تواند از موافقان و مخالفان برجام برای حضور در برنامهای دعوت کند، اظهار کرد: موافقان و طرفداران برجام میتوانند نتایج عینی و عملی این توافق را در عرصه سیاست، اقتصاد و توسعه کشور تبیین کرده و از آن دفاع کنند.
وی بیان کرد: منتقدان برجام هم نقدهای خود را نسبت به جنبههای عملیاتی و اجرایی آن اعلام کردهاند تا تضارب آرا صورت بگیرد، زیرا نمیتوان در جامعهای با این همه قدرت رسانهای مختلف، غیر از این عمل کرد.
عضو شورای نظارت بر صدا و سیما گفت: ما در زمانهای مختلف اعلام کردیم که باید فضای نقد را به معنای واقعی برسانیم و نقد منصفانه و به دور از تخریب داشته باشیم.
وی ادامه داد: اینکه بگوییم هیچ منتقدی نباید اظهار نظر کرده یا صاحب تریبون باشد و یا اینکه منتقدان موضعگیری نکنند، ضد ذات رسانه است و چنین اجازهای وجود ندارد زیرا در آن صورت صدا و سیما مرجعیت و قدرت خود را به مرور از دست میدهد.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: رسانهای که نتوان از آن انتقاد کرد تبدیل به تریبون یکطرفه میشود و بهطور طبیعی مردم مطالب را از دیگر رسانهها پیگیری خواهند کرد.
ارسال نظر