خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی ضمن ارائه آمار تلفات در پی خشونت پلیس آمریکا به دلایل پشت پرده این خشونت‌ها پرداخته است.

بر اساس تحقیقات مؤسسه «نقشه خشونت‌های پلیس»، در سال گذشته 1147 نفر از سوی پلیس آمریکا کشته شده‌اند که از این آمار 92 درصد هدف گلوله پلیس، شوکر، خشونت‌های فیزیکی و خشونت با خودرو بوده است.

بر اساس مطالعات این مؤسسه در سال گذشته 48 نفر از افسرانی که در خشونت علیه شهروندان شرکت داشته‌اند پیش از این یک نفر را به قتل رسانده‌اند و 12 نفر نیز سابقه چندین قتل را در کارنامه خود دارند.

«آبراهام مارکز» از سازمان‌دهندگان و فعالان اجتماعی در گفتگو با رادیو اسپوتنیک این آمار را ناراحت کننده توصیف کرده است.

مارکز می‌گوید: دیدن این آمار بسیار ناراحت کننده است، در سال 2017 و در آموزش به نیرهای پلیس زمان صرف شده برای آموزش تیراندازی 7 برابر زمانی بوده که صرف آموزش تکنیک‌های رفع تنش بوده است.

این فعال اجتماعی در ادامه می‌افزاید: این آمار بیان کننده نوع برخورد نیروهای پلیس با هر نوع موقعیتی است.

در این گزارش آمده است: تعداد شهروندان آفریقایی-آمریکایی که سال 2017 به وسیله پلیس آمریکا کشته شده‌اند بسیار زیادتر از افرادی است که در سال 1892-به عنوان بدترین سال برای کشتار «جیم کرو» - کشته شده‌اند؛ در سال 1892 و در پی اجرای قوانین جیم کرو 161 نفر از شهروندان آفریقایی-آمریکایی کشته شده‌اند در حالیه آمار این شهروندان که در سال 2017 از سوی پلیس هدف قرار گرفته و جان خود را از دست داده‌اند 278 نفر است.

اسپوتنیک در ادمه گزارش خود با استناد به آمار منتشر شده می‌نویسد: بدون درنظر گیری مسلح بودن و یا نبودن، احتمال هدف قرار گرفتن رنگین‌پوستانی از سوی پلیس بسیا بیشتر از سفیدپوستان است.

آبراهام مارکز در پاسخ به این سؤال که چرا افسران در مواجهه با صحنه خشونت به جای تلاش برای رفع تنش از نیروی کشتار استفاده می‌کنند گفته است: این امر در راستای منافع پلیس نیست.

ماکر می‌گوید: این (رفع تنش) نقشی نیست که نیروهای پلیس در جامعه ایفا می‌کنند، آنها مدام به دنبال تعقیب و آزار و اذیت طبقه کارگر جامعه هستند و رفع تنش موضوعی نیست که آنها برای انجام آن تلاش می‌کنند.

نتایج تحقیق مؤسسه «نقشه خشونت پلیس» نشان می‌دهد افرادی که به وسیله پلیس آمریکا کشته شده‌اند یا مظنون به ایجاد خشونت و نقض قوانین ترافیکی بوده‌اند و یا هیچ خطایی مرتکب نشده‌اند.