در این بیانیه آمده است: دیپلمات‌های آمریکایی کانال‌های ارتباطی فعال بسیاری دارند که به وسیله آن‌ها می‌توان با رژیم کره شمالی ارتباط برقرار کرد.
نوئرت ادامه داد: با وجود تضمین‌های داده شده مبنی بر اینکه آمریکا تمایلی به فروپاشی و تغییر رژیم حاکم، تسریع روند اتحاد شبه جزیره یا تحریک نیروهای شمال منطقه غیرنظامی حائل بین دو کره ندارد، مقام‌های کره شمالی همچنان نشانه‌ای از اینکه رغبت یا آمادگی مذاکره در خصوص خلع تسلیحات هسته‌ای خود را دارند، بروز نمی‌دهند.
اظهارات این مقام آمریکایی در شرایطی است که پیونگ یانگ حضور نظامی آمریکا در منطقه را عامل اصلی بی ثباتی شبه جزیره کره می‌داند و بر نیروی بازدارندگی فعالیت‌های هسته‌ای و موشکی‌ خود تاکید می‌کند.
جنگ لفظی بین آمریکا و کره شمالی در هفته‌های گذشته تشدید شده است.
شورای امنیت به تازگی دو قطعنامه تحریمی علیه پیونگ یانگ صادر کرده و هربار با افزایش فعالیت‌های نظامی این کشور مواجه شده است. کره شمالی به تازگی چند موشک از سواحل شرقی خود شلیک کرد که تعدادی از آن‌ها از حریم هوایی ژاپن گذشت و موجب وحشت ساکنان این کشور شد.
پیونگ یانگ همچنین اخیرا ششمین آزمایش هسته‌ای خود را با انفجار یک بمب هیدروژنی انجام داد. گفته می‌شود که قدرت تخریبی این بمب از بمب‌هایی که آمریکا در جنگ جهانی دوم بر روی دو شهر ژاپن انداخت، بیشتر است.
کره شمالی همزمان نخستین موشک‌های قاره‌پیمای خود را آزمایش کرده است؛ موشک‌هایی که مدعی است می‌تواند بر روی آن‌ها کلاهک هسته‌ای سوار کند.
در آخرین بسته تحریمی که شورای امنیت علیه پیونگ یانگ اعمال کرد، صادرات نفت به کره شمالی به شدت محدود و واردات منسوجات از این کشور ممنوع اعلام شده است؛ تحریم‌هایی که پیش بینی می‌شود عمده فشار آن روی مردم کره شمالی باشد.