سکوت ترامپ در قبال حملات تروریستی علیه مسلمانان
یک پایگاه اینترنتی در گزارشی به سکوت و واکنش دیر ترامپ به حملات تروریستی صورت گرفته علیه مسلمانان پرداخت.
پایگاه اینترنتی «بازفید» در گزارشی با طرح این سوال که «چرا دولت ترامپ به حملات علیه مسلمانان دیر واکنش نشان می دهد»، نوشت با وجود اینکه ساعت ها از وقوع یک حمله شوم در لندن و حمله یک راننده ون به گروهی از نمازگزاران در مسجد می گذرد، کاخ سفید با وجود درخواست های مطرح شده، هنوز درباره این حمله تروریستی اظهار نظری نکرده است.
«شان اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید نیز در نشست مطبوعاتی بعد از ظهر روز گذشته (دوشنبه) صرفا گفت که رئیس جمهور آمریکا از وقوع این حمله با خبر شده است و تیم امنیت ملی ترامپ به ردگیری این حمله ادامه می دهند. اسپایسر در ادامه گفت که دعا و فکر آمریکایی ها با متحدان انگلیسی اشان است!
بر اساس این گزارش، این اولین بار نیست که دولت ترامپ در واکنش به حمله ای که با انگیزه نفرت از مسلمانان صورت گرفته است و یا قربانیان آن اتباع خاورمیانه بوده اند، به کندی عمل می کند.
در تاریخ 30 ژانویه سال جاری و بعد از حمله به مسجد شهر «کبک» که به مرگ 6 نفر منجر شد، سخنگوی کاخ سفید ضمن اعلام اینکه دولت به شدیدترین شکل ممکن این حمله را محکوم می کند، اما تلاش کرد تا این حمله را به فرمان مهاجرتی مسدود شده ترامپ ربط دهد به طوریکه اسپایسر گفت این حمله یادآور علت تلاش رئیس جمهور برای اجرای فرمان مهاجرتی اش است.
با این حال، ترامپ شخصا به طور علنی درباره این حمله صحبتی نکرد و به همین دلیل مورد انتقاد قرار گرفت.
حتی مجری شبکه تلویزیونی «سی ان ان» از «کلیان کانوی» مشاور ترامپ درباره علت سکوت ترامپ درباره حمله به مسجد کبک کانادا سوال کرد و پرسید که چرا رئیس جمهور آمریکا درباره این حادثه حرفی علنی نزد و توئینی نداشت.
کانوی در پاسخ به این سوال گفت حقیقت این است که ترامپ درباره هر چیزی توئیت نمی کند!
در 26 فوریه سال جاری نیز یک مرد سفید پوست در شهر پورتلند ایالت اورگان با سر دادن شعار علیه مسلمانان، به دو زن که یکی از آنها حجاب داشت حمله کرد و وقتی سه مرد تلاش کردند مانع ضارب شوند، ضارب با چاقو به این سه مرد حمله کرد و دو نفر از آنها را کشت.
این حمله در حالی صورت گرفت که تا دوشنبه گذشته دولت ترامپ اقدام به محکومیت این حمله نکرد و روز گذشته نیز ترامپ در توئیتر و نه از طریق حساب کاربری رسمی خود، این حملات را غیرقابل قبول توصیف کرد.
این وب سایت خبری نوشت که ترامپ در مواقع دیگر سریعا وقوع چنین حوادثی را اقدامی تروریستی می خواند حتی اگر مقامات آمریکایی هنوز به چنین تصمیمی نرسیده باشند.
برای مثال، در فوریه بود که یک مرد با سر دادن فریاد «الله اکبر» به گروهی از نظامیان در مقابل موزه لوور پاریس حمله کرد و به ضرب گلوله پلیس کشته شد. ترامپ سریعا در واکنش به این حمله نوشت که یک تروریست جدید اسلام گرای افراطی همین الان به موزه لوور در پاریس حمله کرد.
ترامپ در ماه ژوئن نیز خشونتی که در فیلیپین در پی یک سرقت به وجود آمده بود را اقدام تروریستی توصیف کرد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین بعد از وقوع حمله تروریستی در پل «لاندن بریج» لندن، بار دیگر از این حمله برای مطرح کردن فرمان مهاجرتی اش که در دادگاه های استیناف آمریکا به حالت تعلیق در آمده است، استفاده کرد و در توئیتر خود نوشت: دادگاه های آمریکا باید حق ما را پس بدهند. ما به ممنوعیت مسافرتی به عنوان سطح عالی امنیت نیاز داریم.
ارسال نظر