منابع امنیتی اردنی خبر دادند که تنها در سال 2015، بیش از 30 دختر از دانشجویان دانشگاه های اردن، در حالی که یا باردار بودند یا دچار بحران های حاد روانی، به این کشور بازگشتند.

این منابع امنیتی به خبرگزاری شام تایمز گفتند: «چراغ خطر زمانی روشن شد که سه تن از زنان اردنی که برای جهاد به سوریه رفته بودند، در اواسط ماه آوریل 2015 (اواخر فروردین 1394) به اردن برگشتند. دولت اردن، به همین سبب، رسماً نظارت بر مساجد و فروشگاه های پوشاک زنانه را آغاز کرد، اما در همان حال، 28 دختر اردنی دیگر، به کشور برگشتند و اعتراف کردند که شمار دیگری از زنان اردنی همچنان در عرصۀ جنگ در سوریه حضور دارند و اکثر آن ها در شهر رقه به سر می برند.

به گفتۀ این منابع "گزارش هایی که توسط مجله ای انگلیسی که در سال 2014 منتشر شد، فاش کرد زنان اردنی، پس از تونسی ها، در رتبۀ دوم از زنانی هستند که برای جهاد نکاح به عراق و سوریه رفته اند، اما اردنی ها در آن زمان، به سبب کمبود اطلاعات این موضوع را انکار کردند".

این منبع افزود: "اما اکنون ناچاریم این حقیقت را فاش کنیم، زیرا جامعۀ اردن باید ما را در عبور از این بحران یاری کنند. ما با تفکراتی تندرو و منحرف مواجهیم که شاید مردم مساجد با آن ها موافق نباشند، اما مطمئناً شیوخ مساجد آن ها را می پذیرند!"

گفتنی است که روزنامۀ انگلیسی "تلگراف"، در اواخر سال 2014، با انتشار گزارشی فاش کرد "اکثر زن هایی که به گروه تروریستی داعش پیوسته اند، اردنی هستند".

این روزنامه همچنین دربارۀ خطر این زن ها هنگام بازگشت به کشورشان هشدار داده بود.