روزنامه وال‌استریت ژورنال در مقاله‌ای نوشت که بانک‌های بزرگ انگلیس به دلیل پابرجا ماندن تحریم‌های آمریکا همچنان از تعامل با ایران خودداری می‌کنند اما بانک‌های کوچک و متوسط انگلیسی به دنبال تعامل با ایران هستند.

چند روز پیش وزیر خزانه‌داری آمریکا با بیان اینکه توافق هسته‌ای باعث برداشته شدن برخی تحریم‌ها شد گفت که مشخصا ایران همچنان به عللی دیگر تحت تحریم قرار دارد.

جک لو گفته است: شرکت ها باید تصمیمات خود را در این خصوص بگیرند که مایلند چه سطحی از احتمالِ مخاطرات (تجاری) را بپذیرند و حاضرند با چه کسانی تجارت کنند.

وزیر خزانه داری آمریکا افزود: این وظیفه ما نیست که به شرکت ها بگوییم که چه تصمیمات تجاری برای خود اتخاذ کنند، اما این وظیفه ما است که اطمینان حاصل کنیم آنان (شرکت ها) درک کنند احتمال خطرهای مربوط به تحریم ها چه هستند و چه نیستند.روشن است که ایران همچنان تحت تحریم هایی به علل دیگر قرار دارد.

اقتصاد آمریکا هنوز از مبادله مستقیم با ایران،‌ مگر چند استثنای جزئی، منع شده است و طرف‌های سوم نیز هنوز تحت تحریم‌هایی که حمایت ایران از تروریسم و نیز آزمایش موشک‌های بالستیک و ادعای نقض حقوق بشر نامیده می‌شود، هستند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا، چند روز پیش با رهبران نهادهای مالی اروپا دیدار کرد تا مشخص سازد در چه حوزه‌هایی می‌توانند با ایران مبادله کنند و کدام حوزه‌ها ممنوع هستند.

وزیر خزانه داری آمریکا،‌که در دوران حضورش در وزارت خزانه‌داری (2004-2011) معمار بسیاری از تحریم‌های ضد ایرانی بود، در مقاله‌ای که برای روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته بود اعلام کرد که هنوز مطمئن نبوده و بانک اچ‌اس‌بی‌سی آمریکا را از انجام مبادلات با ایران دور نگه خواهد داشت.