یک مقام ایالت زاکسن آلمان:
نژاد پرستی بزرگترین مسئله ماست
نائب رئیس ایالت زاکسن آلمان نژاد پرستی را بزرگترین مسئله منطقه خود دانسته و سیاستهای حزب دموکرات مسیحی را عامل تشدید خشونتها دانست.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، "مارتین دولیگ"، نائب رئیس دولت ایالتی زاکسن آلمان در گفتگو با نشریه "دی سایت"، (با توجه به تشدید خشونت های نژاد پرستانه) تاکید کرد که دوران حقارت ایالت وی سپری می شود. ایالت زاکسن سال ها متقاعد شده بود که بهتر این است که در سیاست دخالت نکند و همه چیز را حزب دموکرات مسیحی برای آن تنظیم کند.
وی افزود: این رویکرد ایالت زاکسن در این راستا نقش داشته است که ما حالا چنین مسائلی داریم.
این مقام دولتی ایالت زاکسن از حزب دموکرات مسیحی در بخش دیگری از این گفتگو بر لزوم تغییرات اساسی در سیاست های ایالت زاکسن تاکید کرده و گفت: نژاد پرستی بزرگترین مسئله ما و بزرگترین مانع در مسیر آینده ما است و این را کارآفرینان و دانشگاه ها می گویند و ما هر روز آن را احساس می کنیم.
وی همچنین گفت: این درست و مفید نیست که نه مسئله نژاد پرستی را انکار کنیم و نه اینکه ایالت زاکسن را به رنگ کاملا قهوه ای نشان دهیم. هر دو قضاوت منصفانه ای نیست.
دولیگ در ادامه از طرح ها و تصمیمات منطقه خود برای مبارزه با خشونت و نژاد پرستی خبر داده و در عین حال گفت: اما این طرح ها سریعا کمک نمی کند و من نمی توانم این مسئله را رد کنم که فردا، پس فردا یا آخر هفته خشونت دیگری وجود نداشته باشد. اما ضروری تر این است که در حال حاضر سرمایه گذاری منظمی انجام داده و هیچ رویکرد ریاضتی نادرستی را در پیش نگیریم. در غیر این صورت آسیب های جبران ناپذیری به بار خواهد آمد.
خشونت های نژاد پرستانه در سایه بحران مهاجرت به شدت در آلمان و بویژه ایالت زاکسن آلمان افزایش پیدا کرده است.
گزارش سال 2015 مربوط به خشونت های با انگیزه های راست افراطی و نژاد پرستانه از طرف موسسه بررسی قربانیان این گونه خشونت ها در ایالت زاکسن آلمان (RAA)، که اخیرا منتشر شده است نشان می دهد که سال گذشته حدود 477 مورد حملات با انگیزه های نژاد پرستانه و راست افراطی در این ایالت وجود داشته است که صعود 86 درصدی در مقایسه با سال گذشته را نشان می دهد.
بر اساس آمارها تمرکز این گونه خشونت ها در شهرهای درسدن (با 116 حمله)، لایپزیگ (77 حمله) و مناطق اطراف این شهر (56 حمله) و شهرهای فرایتال و هایدهناو (55 حمله) بوده است.
بر اساس این گزارش این گونه حملات خشونت آمیز در شهر درسدن بیش از دو برابر ( 142 درصد) و در لایپزیگ بیش از ( 180 درصد) رسیده بود. در برخی شهرهای دیگر این ایالت آلمان تعداد این گونه حملات به بیش از سه برابر افزایش داشته است.
اغلب این حملات همراه با مصدومیت بوده (298) و حدود 74 مورد حمله به اقامتگاه های پناهندگان وجود داشته است که دربین آن ها 19 مورد حمله آتش سوزی و 21 مورد حملات خطرناک و آسیب زا از جمله حمله با سنگ، مواد منفجره یا ترقه وجود داشته است.
72 حمله هم در جریان تظاهرات ها رخ داده و اغلب متوجه مخالفان سیاسی و خبرنگاران بوده است.
"آندره هوبلر" از مشاورین این بررسی در این باره اظهار داشته است که خشونت های با انگیزه راست افراطی در سال گذشته شدیدا افزایش پیدا کرده و در عرض سه سال و از سال 2012 بیش از دو برابر شده است.البته افزایش این گونه خشونت ها در سال 2015 بخصوص چشمگیر و وحشتناک بوده است.
حدود نود درصد این گونه اقدامات خشونت آمیز در ارتباط با مسئله پناهندگان انجام شده است. 60 درصد با انگیزه های نژاد پرستی انجام شده و بخصوص پناهجویان را مورد آسیب قرار داده است و چهار درصد هم علیه خبرنگارانی بوده که در این ارتباط گزارش می دادند.
ارسال نظر