نشریه ارتش آمریکا: پوشش اسلامی نوعی «تروریسم» است
نشریه متعلق به نیروی هوایی آمریکا در راستای سیاستهای غرب برای ترویج اسلامهراسی مطلبی را منتشر کرده که در آن حجاب اسلامی را یک نوع «تروریسم» خوانده است.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، در ادامه تلاشهای غرب برای ترویج اسلامهراسی، یک نشریه ارتش آمریکا ادعاهای عجیبی درباره حجاب مطرح کرده و مدعی شده است که حجاب برخی زنان مسلمان نشان دهنده «تروریسم منفعل» است.
به گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، در مطلبی که اخیراً توسط نشریه نیروی هوایی آمریکا موسوم به « Research Laboratory » تحت عنوان "مبارزه با افراطگرایی خشونت آمیز: روشها و راهبردهای علمی" منتشر شده، ادعاها و تهمتهایی درباره حجاب اسلامی مطرح شده است.
پایگاه «اینترسپت» نیز گزارش کرده است در این سند و مطلب نیروی هوایی آمریکا، علاوه بر اظهارنظر درباره حجاب، ادعا شده، حمایت از گروههای شبهنظامی و افراطی از «محرومیت جنسی» نشأت میگیرد.
طبق این گزارش، این مطلب که برای اولین بار در سال 2011 منتشر شده، در تابستان گذشته توسط نیروی هوایی آمریکا بعد از آن که «باراک اوباما» یک راهبرد ملی برای مبارزه با افراطگرایی را اعلام کرد، مجدداً منتشر شده است.
این گزارش مدعی است، بسیاری از مقالاتی که در این سند به آنها اشاره شده است، توسط افراد دانشگاهی و محققان مبارزه با تروریسم نگاشته شده است. فصلی از این سند که در آن، رجوع به حجاب را «تروریسم منفعل» خوانده، توسط فردی به نام «توفیق حمید» نوشته شده که خود را یک افراطی سابق میداند و هماکنون عضو موسسه مطالعات سیاسی «پوتوماک» است.
وی در این بخش مدعی است که حمایت از گروههایی چون داعش، نتیجه محرومیت جنسی است و اینکه تروریسم با پوشش دینی (حجاب اسلامی) ارتباط دارد.
این گزارش موجی از انتقادات را در میان مسلمانان سراسر جهان به همراه داشت به طوریکه برخی ناظران اشاره کردند که میلیونها زن مسلمان در سراسر جهان حجاب اسلامی دارند و این در حالی است که اکثریت آنها از گروههای افراطی حمایت نمیکنند.
طبق این گزارش، در بین زنان مسلمان باحجاب که جزء افراد مهم به شمار میآیند میتوان به «ابتهاج محمد» اولین زن محجبه آمریکایی اشاره کرد که در تیم شمشیربازی المپیک آمریکا شرکت کرد و فرد دیگر «ملاله یوسف زی» زن محجبه پاکستانی و فعال آموزشی است که برنده جایزه صلح نوبل میباشد.
مسلمانان آمریکا و کشورهای دیگر در اقدامی اعتراضی، در صفحات توئیتر با ساخت هشتگ «تروریسم منفعل» (#PassiveTerrorism) به این گزارش ضداسلامی واکنش نشان دادند و آن را به شدت محکوم کردند.
ارسال نظر