به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات «سازمان مبارزه با تجارت اسلحه» نشان می‌دهد دولت محافظه‌کار انگلیس از زمان روی کار آمدن، با نقض قوانین این سازمان، جنگنده و انواع دیگر تسلیحات و تجهیزات نظامی را به ارزش 5.6 میلیارد پوند به ریاض فروخته است. دولت «دیوید کامرون» همچنین از سال 2010 (1389)، به 24 کشوری که در فهرست ممنوعیت انجام معاملات نظامی قرار دارند، سلاح فروخته است. انگلیس همچنین از طریق فروش سلاح به دیگر کشورهای ناقض حقوق‌بشر، سود 2 میلیارد دلاری کسب کرده است. 

 

عربستان یکی از کشورهای فهرست ممنوعه «سازمان مبارزه با تجارت اسلحه،» به‌تازگی 72 فروند جنگنده «یوروفایتر تایفون» به ارزش 4.5 میلیارد پوند از انگلیس خریداری کرده است. لندن همچنین به «اریتره،» دیگر کشور این فهرست، تجهیزات نظامی به ارزش 8600 پوند فروخته است. ارزش معاملات نظامی انگلیس با 24 کشور واقع در فهرست 27تایی «سازمان مبارزه با تجارت اسلحه،» حدود 6.2 میلیارد دلار بوده است.  

 

ریاض علاوه بر جنگنده‌های تایفون، قراردادهای خرید «جنگنده‌های هاوک،» مسلسل، بمب و گازهای اشک‌آور را با شرکت‌های اسلحه‌سازی انگلیس و با نظارت و تأیید دولت کامرون، منعقد کرده است. تعداد جنگنده‌های ساخت انگلیس در نیروی هوایی عربستان سعودی اکنون دوبرابر تعداد این جنگنده‌ها در نیروی هوایی خود انگلیس است. [رژیم آل‌سعود] از بمب‌های ساخت انگلیس برای بمباران [مردم] یمن استفاده می‌کند. 

 

عربستان به‌تازگی مانع از ادامه تحقیقات سازمان ملل متحد درخصوص جنایات جنگی این کشور در کشورهای فقیر حوزه خلیج‌فارس شد. از سوی دیگر گفته می‌شود کسب کرسی «شورای حقوق‌بشر» سازمان ملل متحد بوسیله عربستان نیز با همدستی مخفیانه انگلیس و تغییر نتایج آرا محقق شد.