شما هم حتما مانند خیلی از افراد فکر می کنید جارو های برقی با هم فرقی ندارند و یا جارو های برقی قدیمی مناسب با فرش های جدید نیستند.

همچنین ممکن است که مانند بعضی های دیگر، از فرچه ها و سری های اضافی در جارو های برقی برای راحتی خود و پاکیزگی بهتر منزل خود بهره ببرید. اما اگر بخواهید بازده کار شما با استفاده از این وسائل بیشتر شود، باید به نکات زیر توجه کنید.

  1. نحوه درست جارو برقی کشیدن

بیشتر مردم با مفهوم استفاده از جارو برقی برای از بین بردن گرد و خاک از روی فرش و موکت آشنا هستند. با این حال برای اطمینان از بهترین روش های مراقبت و حفاظت از فرش های شما، چند راه حل مهم وجود دارد که می توانید با توجه و انجام آنها عمر فرش های خود را بالا ببرید.

اما در حالت کلی روش صحیح کشیدن جاروبرقی به این صورت است که اول به صورت افقی و بعد به صورت عمودی کل فرش را جارو بکشید تا تمامی کثیفی و گردوخاک ها از بین برود. همچنین یکی از روش های تمیز کردن فرش استفاده از قالیشویی است.

 

  1. جارو برقی مناسبی انتخاب کنید

مدل های مختلفی از جارو های برقی در بازار وجود دارد که در هر کجا از پارو یی تا دسته و موتور آن قابل دسترس هستند. همه این جارو های برقی مناسب نیست، بنابراین انتخاب یک جارو ی مناسب برای فرش های شما بسیار مناسب است.

اگر فرشی نو برای منزل خود خریداری کرده اید، با فروشنده و یا کارخانه در خصوص وجود ویژگی های خاص این فرش نو شما وجود دارد یا نه؟برای مثال، فرش های نرم و حساس جدید که امروزه همه جا هم محبوب هستند ممکن است نیاز به نوع دیگری از تنظیمات جارو دارند زیرا جارو های سنتی برای فرش های پشمی و برای برداشتن کرک های اضافی فرش تنظیم شده اند. حتی اگر سیستم مرکزی جارو برقی شما برای فرش های نرم تنظیم شده باشد اما شما باید باز هم آن را تنظیم کنید پس برای اطمینان گزینه های تنظیمات باید قابل دسترس باشند و درست و به موقع مورد استفاده قرار بگیرند.

  1. لوله های جارو مناسب

بیشتر جارو های برقی دارای فرچه های چرخان در پارویی هستند که به عنوان فرچه مویی شناخته می شوند و برای جمع کردن الیاف و کرک های اضافی که در عمق فرش طراحی شده است. این یک ویژگی خوب و کاربردی ست اما گاهی اوقات می تواند برای فرش ها مضر باشد. فرش هایی با فرم و شکل مویی یا معروف به ماکارونی را نمی توان با این فرچه ها جارو زد زیرا کرک ها و فیبرهای فرش کنده شده و فرش به اصطلاح کچل می شود.

  1. یک تکنیک موثر

برای بهتر جارو زدن فرش قبل از روشن کردن جارو برقی بر روی آن قدم زده و تمامی گوشه کناره ها آن را بررسی کنید. تکه ها و آشغال های بزرگ را با دست جمع کرده تا در لوله جارو برقی گیر نکند و عمل جارو زدن را کند و یا متوقف سازد و به جارو نیز آسیب بزند.

عجله نکنید

در حین جارو زدن فرش، به آرامی پارویی را بر روی آن حرکت دهید.

  1. از سری های دیگر جارو نیز استفاده کنید

بیشتر جارو ها برقی دارای سری های متفاوت برای جارو زدن مکان های ریز و یا دور از دسترس برای پارویی اصلی تعبیه شده اند برای مثال سری جارویی مبل و یا پرده و ... .

فرش ها و موکت های تیکه ای

سری های دیگر جارو های برقی برای فرش ها  موکت های کناری و تیکه ای که هرگز نباید با پارویی اصلی جارو شوند و از جنس پشم و ابریشم هستند، مناسب است.

  1. اغلب جارو بزنید

چند وقت یک بار باید خانه را جارو بزنید؟ پاسخ به این سوال به خانه شما و تعداد افراد و میزان کثیفی روزانه فرش ها بستگی دارد. جارو کشی فرش ها برای حداقل یکبار در هفته در هر خانه ای باید باشد. برای خانه هایی با تعداد افراد بالا و وجود حیوان خانگی در آنها باید به طور مکرر و مداوم و مناسب جارو کشی صورت گیرد. مثلا در هفته دوبار یا سه بار در هفته. با این کار آلرژن های موجود در گرد و خاک و موهای حیوانات را از فرش ها از بین میبرید و به پاکیزگی و تمیزی فرش ها بهتر کمک می کنید.

قالیشویی قاصدک  یکی از مراکز معتبر در تهران است. بهترین قالیشویی تهران  قالیشویی قاصدک است.