به گزارش پارس به نقل از دنیای اقتصاد، مهرزاد نامداری طی گفت وگویی با اعلام این مطلب گفت: در بورس کالا نظارت های لازم تا جایی که از اختیار بورس خارج نباشد انجام می شود و تمامی مشتریان از طریق سامانه بهین یاب خرید می کنند، لذا ما موظف هستیم مشتریان را در مراحل ثبت نام و معرفی به این سایت بررسی کنیم و اینکه آنها بعد از خرید تولید می کنند یا خیر، جزو وظایف ما محسوب نمی شود.


وی افزود: در حال حاضر تولید و عرضه پتروشیمی ها در بورس کالا ناکافی است و عرضه ها از سوی تولیدکننده ها کاهش یافته و اما دستگاه های نظارتی هم وجود دارند که این موضوع را سروسامان داده و به بازرگانی پتروشیمی و مجتمع ها تکلیف می کنند که میزان عرضه ها را در بورس کالا افزایش دهند. اگر این اتفاق بیفتد عرضه کننده ها ناگزیر به عرضه بیشتر در بورس کالا می شوند و به این ترتیب مشکل افزایش تقاضا در رینگ پتروشیمی نیز حل خواهد شد.


نامداری گفت: بورس کالا همچنین موقعیت خرید برای خریداران کوچک را نیز فراهم کرده و اینکه عرضه کم است و دست خریدار به محصول نمی رسد را تولید کننده باید پاسخگو باشد، ما تنها در این سایت به تقاضای مشتریان رسیدگی می کنیم اما با اطمینان کامل این اعتماد را به خریداران بورس کالا می دهیم که بورس تا حد امکان و در حوزه اختیارات خود تمام نظارت های لازم را در این خصوص انجام داده و اگر اتفاقات تازه ای رخ می دهد حتی اگر در حد شایعه باشد خارج از بورس است و از توان نظارتی ما خارج است و هیچ ارتباطی به این مجموعه ندارد. وی در آخر افزود: عملکرد معاملات مچینگ این محصولات نیز همچنان به شیوه گذشته است و غیر از اعضای بهین یاب افراد متفرقه توان خرید از بورس را ندارند. همچنین شیوه قیمت گذاری محصولات پتروشیمی نیز فعلا تغییر نخواهد کرد، درست است که اختلاف قیمت معناداری بین برخی از محصولات وجود دارد اما باید روی این نرخ ها بررسی های لازم انجام شود.