مسعود میر کاظمی نماینده مردم تهران با اشاره به آینده وزرات نفت در دولت یازدهم در گفت گو با خبرنگار سایت پارس گفت: شاخص های مهمی در تثبیت و موفقیت وزرات نفت از جمله میزان تولید نفت، گاز، تعداد جایگاه های سی ان جی و ظرفیت پالایش گاه ها وجود دارد لذا بسیاری از این شاخص ها هستند که اگر آنها را کنار هم بگذاریم می توانیم روند موفقیت وزرات نفت را تخمین بزنیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به دیپلماسی وزیر نفت در قبال حضور ایران در عرصه های بین المللی اظهار داشت: دیپلماسی وزیر نفت در صحنه های بین المللی و حضوردر مجامع صادر کنندگان گاز و اوپکضرورت هر وزیری خواهد بود، اما آنچیزی که به واقع باید به ان توجه داشت میزان اجازه فروش نفت و یا استقامت در برابر تحریم های نفتی علیه ایران است که امروز امریکا در آن اعمال نفوذ می کند.

میر کاظمی با اشاره به گزارش اداره انرژی آمریکا که موظف است هر سه ماه یکبار گزارشی از عرضه و تقاظای نفت در جهان به کنگره آمریکا ارائه دهد تصریح کرد: کنگره امریکا و رئیس جمهور وقت بر اساس این گزارشات تصمیم می گیرند که میزان تحریم ها علیه ایران به طوری که قیمت جهانی به هم نخورد، باید افزایش داشته و یا کاهش پیدا کند که این نکته نکته ای بس اساسی است.

وی با اشاره به روی کار آمدن وزارت نفت دردولت یازدهم و ارائه برنامه ریزی ها این وزراتخانه تاکید کرد: بنده معتقدم که با تغییرات در بدنه وزارت نفت نمی توان در اطلاعاتی که آمریکا از اداره انرژی خود به دست می آورد تغییری ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه نباید از تقویت دیپلماسی خود در عرصه های بین المللی قافل شویم تصریح کرد: ما باید واقع بینانه به مطالبات خود نگاه کنیم و از راه دیپلماسی قوی به عنوان مثال از بولکه شدن پول ایران در برخی از کشورها جلوگیری کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه تولید نفت ایران به اطلاعات اداره نفت امریکا بستگی دارد ادامه داد: اینکه بگوییم امروز ما می خواهیم به تولید چهار میلیون بشکه نفت برسیم در صورتی که اطلاعات اداره انرژی امریکا به عنوان مثال در گزارش خود تولید نفت ایران را تا سقف یک میلیون یا دو میلیون بشکه محدود کند در حقیقت چانه زنی ها کار ساز نخواهد بود.

وی بابیان اینکه شرایط فعلی می تواند بهترین موقعیت برای رویکرد اقتصاد بدون نفت باشد ادامه داد: مبانی اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری مطرح فرموده اند برای چنین روزهایی است، و اگر ما فکر می کنیم می توانیم با روش های متداول سنتی وبدون توجه به اقتصاد مقاومتی دستگاه ها را اداره کنیم قطعا بازنده قافله خواهیم بود.

وزیر سابق نفت افزود: اینطور نیست که تنها با تغیرات در بدنه وزرات نفت و روی کار امدن دولت روحانی تمام شرایط باز شود.

میر کاظمی در ادامه در رابطه با لزوم تجارب افراد در راس وزات نفت گفت: حدود تجارب برمی گردد به اینکه وزیر نفت دولت یازدهم به چه میزان در عرصه های بین المللی برای کشور موفقیت کسب کرده است.

نماینده مردم تهران در پایان خاطر نشان کرد: قطعا وزیر نفت باید اطلاعات زیادی برای حضور در عرصه های بین المللی داشته و ابعاد تحریم ها را به خوبی بشناسد و رویکرد اقتصاد مقاومتی را به عنوان تنها رویکرد برون رفت و حفظ منافع ملی در نظر بگیرد لذا در غیر اینصورت هر عقب نشینی تبعات خود را خواهد داشت