به گزارش پارس به نقل از مهر، به زودی و با آغاز به کار رسمی علی ربیعی به عنوان وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استقرار وی در ساختمان این وزارتخانه دیدارهای وی با مقامات کارگری و کارفرمایی بر سر مسائل روز جامعه کارگری و تولید آغاز خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر روز شنبه هفته جاری به صورت رسمی وارد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد و مستقیما به دفتر کارش رفت. وی به خبرنگاران گفت برنامه هایی را دنبال می کند تا بتواند لبخندی را بر لبان کارگران بنشاند و وضعیت معیشتی آنها را بهبود بخشد.

ربیعی همچنین با تاکید بر اینکه تمامی قوانین و ابلاغیه هایی که تشخیص بدهد غیرقانونی است را ابطال خواهد کرد. در روزهای آینده باید منتظر برخی تغییرات در بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشیم، برخی منابع می گویند احتمالا در تیم معاونتی این وزارتخانه تغییرات قابل توجهی اتفاق خواهد افتاد و ربیعی افراد جدیدی را برای تصدی پست های معاونت خود در این وزارتخانه بر خواهد گزید.

لبخندی بر لبان کارگران

قرار است در روزهای آینده نشستی بین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان کارگری کشور از گروه های مختلف برگزار و پیرامون مسائل مختلف جامعه کارگری گفتگو شود. همچنین دیدگاه های کارگران نیز مطرح خواهد شد.

اولیاء علی بیگی در گفتگو با مهر با بیان اینکه قائدتا با جا به جایی وزیر، دیدارهایی با شرکای اجتماعی انجام می شود گفت: وزیری که می خواهد موفق باشد باید از دیدگاه ها و مطالبات دیگر شرکای اجتماعی مطلع شود.

رئیس هیئت مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور اظهار داشت: البته هنوز کارها در روال عادی خود قرار نگرفته و ربیعی تنها دو روز است که به وزارتخانه آمده، اما احتمالا باید بعد از مراسم رسمی تودیع و معارفه، نشست هایی برگزار شود.

علی بیگی خاطر نشان کرد: باید فرصتی فراهم شود تا بتوانیم مطالبات جامعه کارگری را وی به صورت رو در رو در میان بگذاریم. به نظر می رسد موضوع روابط کار و تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما، همچنین امنیت شغلی کارگران از مهم ترین مباحثی باشد که در صورت انجام دیدار با وزیر مطرح شود.

امنیت شغلی و روابط کار

این مقام مسئول کارگری کشور افزود: لازم است تا تدابیر ویژه ای در راستای تنظیم روابط کار اتخاذ شود. اگر به دنبال ارتقاء بهره وری در بنگاه ها هستیم باید کارگر را به آینده امیدوار کنیم. متاسفانه دریافتی های فعلی کارگران کفاف هزینه های ۱۰ روز ماه را نیز نمی دهد و این روند باید اصلاح شود.

وی ادامه داد: باید دولت به هر روشی که برنامه ریزی می کند وارد حمایت مستقیم از کارگران شود و در این زمینه چاره اندیشی شود. عدم وجود نگاه ۳ جانبه گرایی به تامین اجتماعی در سال های گذشته باعث کمرنگ شدن حضور کارگران در عرصه های مدیریتی این سازمان شده است.

۳ جانبه گرایی و ثبات در مدیریت

به گفته علی بیگی، تقویت نگاه ۳ جانبه گرایی باید رمز موفقیت نگاه به آینده باشد و توجه به خواسته های شرکای اجتماعی باید از اولویت های کاری قرار بگیرد. اولین پیشنهاد این است که به روند بی ثباتی مدیریت تامین اجتماعی پایان داده شود. در ۸ سال گذشته ۷ مرحله تغییر مدیریت در این سازمان اتفاق افتاد.

این مقام مسئول کارگری کشور بیان داشت: انتظار می رود در دوره فعالیت ربیعی بر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۳ جانبه گرایی تقویت شود تا کارگران بتوانند مطالبات و درخواست های واقعی خود را با وی مطرح کنند.