حذف شرکتهای پیمانکاری؛ خواسته کارگران
عضو کانون شورای اسلامی کار، حذف شرکتهای پیمانکاری را خواسته کارگران از دولت و وزیر تعاون، کار و رفاه جدید دانست و گفت: پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت صحت ندارد.
به گزارش پارس ، حسین حبیبی در گفت وگو با فارس، با اشاره به وضعیت تامین اجتماعی، اظهار داشت: یکی از عمده ترین مباحث، مربوط به مطالبات این سازمان از دولت است که در حال حاضر ۵۳ هزار میلیارد تومان بدهی وجود دارد.
این فعال کارگری با بیان اینکه مسئولان دولتی معتقدند که این بدهی به تامین اجتماعی پرداخت شده است، گفت: شخصا اعتقاد دارم که این موضوع صحت ندارد و نمی توان صرف یک گزارش آن را پذیرفت.
عضو کانون شورای اسلامی کار تاکید کرد: در صورتی که صحت داشته باشد، چرا خدمات این سازمان که با منابع مالی گره خورده بهبود نیافته است.
وی افزود: جامعه کارگری این موضوع را نپذیرفته و مسئولان باید اسناد پرداخت مطالبات را ارائه کنند.
حبیبی با تاکید بر اینکه بارها درخواست شده در قالب ترازنامه و گردش حساب پرداخت مطالبات ارائه شود، بیان داشت: یکی از شرکای اصلی این سازمان قشر کارگر است و هیچ اعتماد و اطمینانی به اخباری که اعلام می شود مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت پرداخت شده، وجود ندارد.
به گفته این فعال جامعه کارگری، لازمه این کار ارائه سند و شفاف شدن موضوع است تا بتوان بهبود را در کارکرد تامین اجتماعی مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت های دولتی زیان ده به تامین اجتماعی واگذار شده است، تصریح کرد: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی باید ۲۰ درصد شرکت ها دست دولت باقی بماند و بقیه واگذار شود که البته برخی از شرکت ها، ارزش واگذاری نداشتند.
حبیبی افزود: مسئولان تامین اجتماعی هم معتقدند برخی شرکت های واگذار شده سود ده نیستند و ارزش واگذاری نداشتند.
عضو کانون شورای اسلامی کار اظهار داشت: تا زمانی که شرکای اجتماعی در جریان اسناد مالی قرار نگیرند، قابل قبول نیست.
این فعال کارگری در خصوص مطالبات جامعه کارگری از دولت جدید و وزیر پیشنهادی وزارت تعاون کار و رفاه، تصریح کرد: حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید نیز از دیگر خواسته ها بوده و باید قراردادهای موقت جای خود را به قرارداد دائم بدهد تا بتوان شاهد رونق بهره وری بود.
وی تاکید کرد: جامعه کارگری خواهان حذف شرکت های پیمانکاری هستند که توجیه قانونی و شرعی ندارد و منابعی که باید به جیب کارگر برود، واسطه ها می خورند.
ارسال نظر